Haberler

Ziraat Odası Başkanı Borç Ödemek İçin Makam Aracını Sattı

Güncelleme:

Mersin'in Erdemli ilçesinde Ziraat Odası Başkanı Rasim Şahin, odanın biriken borçları nedeniyle makam aracını açık artırma ile sattı.

Geçen ay yapılan kongreyle göreve seçilen Erdemli Ziraat Odası Başkanı Rasim Şahin, odanın 516 bin lira borcu olduğunu açıklamıştı. Başkan Şahin, borçları ödemek için daha önceki yönetim tarafından banka kredisiyle satın alınan 2015 model makam aracını 92 bin 400 TL'ye ihale usulü ile sattıklarını söyledi.

"KURUMUM BORÇ İÇİNDEYKEN BÖYLE BİR ARACA BİNEMEM"

Şahin, odanın makam aracına ihtiyacının olmadığını belirterek, "Odanın fazladan parası olmadan krediyle alınmış olan lüks makam arabasının satışını gerçekleştirdik. Kurumumuz borç içindeyken böyle bir araca binemezdim. Çiftçilerimizin emeğini alın terini fazladan faiz ödeyerek ziyan etmenin bir anlamı olmadığını ve bu satışla bir nebze de olsun ödemeler konusunda rahatlattık" dedi.

"MAKAM ARACINA DEĞİL, ÇİFTÇİNİN SORUNUNU ÇÖZMEYE İHTİYACIMIZ VAR"

Satış sürecinde gerek yönetim gerekse mecliste üyelerinin böyle bir karar alınmasında yardımcı oldukları için tüm çiftçiler adına teşekkür eden Şahin, "Benim makamımdan önce çiftçinin makamını düşünmemiz gerekiyordu. Elde edilen gelirle aracın 82 bin TL'lik borcunu kapattık. Böylelikle odamızı büyük bir yükten kurtardık. Bizim makam aracına değil, çiftçinin sorunlarına çözüme ihtiyacımız var" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Rasim Şahin Erdemli Memur Yerel Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (28)

bu mu yeni türkiye?:

ziraat odasında skoda super makam aracının ne işi var ya. hollandada başbakan bisiklete biniyor. ülke tam bir ye memedim ye çöplüğü olmuş

27
3
yanıtYanıtla
sercan:

akpli olsaydı garibanı dahada ezer ve arabanın en kralını alırdı adam demekki vatansevermiş yani mhpliymiş

22
4
yanıtYanıtla
ali d.:

hala bu ülkede adam gibi adamlar var diye seviniyorum ancak sayıları az diyede çok üzülüyorum bizler hakkımıza razı olsak çok problemi çözeceğiz halkım perişan durumda iken ben lüks içinde yaşayamam diyen vatan evlatlarına çok ihtiyacımız var bak o zaman nasıl ülke kalkınıyor

26
0
yanıtYanıtla
YVM:

SEN GELDE İSTNBULA ATATÜRK OTO SANAYİ SİTESİNE ODA BAŞKANIN BİNDİĞİ ARACA BAK YE KÜRKÜM YE

22
0
yanıtYanıtla
CV2:

BU ADAM ZIRHLI MERCEDESİ HAK EDİYOR.

18
0
yanıtYanıtla
yapması gerekeni yapmış zaten:

herhalde yapması lazım önce borçlarını öde odanın sonra lüks arabaya bin sanki büyük bir şey yapmış zaten yapmasa bunu icra ile alırlar arabayı

2
16
yanıtYanıtla
o kişi:

Gerçekten samimi ise helal olsun sana başkan. . .

15
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

mercedeslilere de sıra gelir inşAllah . . .

16
0
yanıtYanıtla
Dürüst yaşamak:

Böyle adamların eli öpülür , diğerlerin yüzüne tükürmek lazım

13
1
yanıtYanıtla
Alperen27:

adı üstünde erdemli. işte bu gibileri baştacı yapılması gerekirken bunlar tukaka, hırsızlar padişahım çok yaşa

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title