Haberler

Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Dalgıçların denize açılmaları- Avlanma detayları- Avlanan balıkların heyete teslim edilmesi ve balıkları tartımı- Ödül töreni - Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'dan Ferit Çalıkuşu birinci, Sedat Osmanoğlu ikinci ve Söke Belediyespor'dan Hüseyin Taşdibi üçüncü oldu Türkiye Sualtı Federasyonu tarafından düzenlenen Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası, Balıkesir'in Bandırma ilçesinde gerçekleştirildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Dalgıçların denize açılmaları- Avlanma detayları- Avlanan balıkların heyete teslim edilmesi ve balıkları tartımı- Ödül töreni - Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'dan Ferit Çalıkuşu birinci, Sedat Osmanoğlu ikinci ve Söke Belediyespor'dan Hüseyin Taşdibi üçüncü oldu Türkiye Sualtı Federasyonu tarafından düzenlenen Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası, Balıkesir'in Bandırma ilçesinde gerçekleştirildi.Final sonucuna göre yapılan bireysel değerlendirmede, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor'dan Ferit Çalıkuşu birinci, Sedat Osmanoğlu ikinci ve Söke Belediyespor'dan Hüseyin Taşdibi üçüncü oldu.Takım sıralamasında ise birinciliği Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, ikinciliği Söke Belediyespor ve üçüncülüğü Pasifik Doğaspor aldı.- 454 kilogram balık avlandı15 takımın 60 sporcusuyla katıldığı zıpkınla balık avlama yarışmasında toplam 454 kilogram 650 gram ağırlığında balık avlandı. Balıkların bir hayır kurumuna verileceği öğrenildi.CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Bandırma Belediye Bakanı Dursun Mirza, Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Asbaşkanı Şahin Özer, ilk üçe giren kulüp ve sporculara madalya ve kupalarını verdi.Dereceye giren en az sekiz en çok 12 sporcu, ay sonunda yapılacak milli takım kampına davet edilecek.Buradan üç asil iki yedek sporcu aday kadroya çağrılacak. Bu sporcular, yurt dışında ülkemizi temsil etme hakkına sahip olacak ve İspanya'da yapılacak Dünya şampiyonasına katılacaklar.

Kaynak: AA / Güncel

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Türkiye Söke Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur? YSK kesin seçim sonuçlarına nereden bakılır? İşte YSK kesin sonuçlar
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title