Haberler

Zeytinliğe Uçan Araçta Sıkışan Sürücü Güçlükle Çıkarıldı

Güncelleme:

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil yoldan çıkarak zeytinliğe uçtu.

Bursa'nın Orhangazi İlçesi'nde, sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otomobil yoldan çıkarak zeytinliğe uçtu. Yol kenarındaki bir ağaca çarparak takla atan otomobilde sıkışan yaralı sürücü 40 yaşındaki Sabri Ben, itfaiye ekiplerinin bir saat süre çalışması sonucu çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, Orhangazi-İznik karayolu Keramet Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Sabri Ben yönetimindeki 16 BEN 57 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Şerit değiştiren araç karşı yönden gelmekte olan bir otomobile çarpmaktan son anda kurtularak, yol kenarındaki bir ağaca çarparak takla attıktan sonra ters dönünce, sürücü araç içersinde sıkıştı.

Olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri, hurdaya dönen aracın sürücüsü Sabri Ben'i yaklaşık 1 saat süren çalışma sonunda araçtan çıkardı. Yaralı sürücü, Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturmaya başlandı. - Orhangazibursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orhangazi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title