Haberler

Zeynep Erkunt Armağan, Erkunt Traktör Fabrikasını Egeli Gazetecilere Tanıttı

Türkiye’nin önde gelen traktör üreticilerinden Erkunt traktör, gerçekleştirdiği lansmanla yeni logosunu ve sektörde benzeri bulunmayan özel üretim olan CRD teknoloji Haşmet 110 lüks traktörünü tanıttı.

Türkiye'nin önde gelen traktör üreticilerinden Erkunt traktör, gerçekleştirdiği lansmanla yeni logosunu ve sektörde benzeri bulunmayan özel üretim olan CRD teknoloji Haşmet 110 lüks traktörünü tanıttı.

Erkunt'un Ankara Sincan Organize bölgesinde bulunan fabrikasında gerçekleştirilen tanıtım toplantısının ardından, Erkunt Traktör fabrikasını Egeli gazetecilere tanıtan Erkunt Traktör Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Erkunt Armağan, tamamen yerli tasarımla Türk mühendislerinin oluşturduğu Erkunt Traktör'ün başarısının ekip çalışmasından geçtiğini belirtti.

Erkunt Traktör'ün başarısında inatla ve sabırla çalışmanın büyük payı olduğunun bilgisini veren Armağan, yeni logo tasarımının da bu yeniliklerden biri olduğunu söyleyerek, "Bu sektörde olduğumuzu göstermemiz lazımdı. İnadımız olmasaydı bugünlere gelemezdik. Yenilenmenin ışığını burada attık. 11. yılımızda logomuzu değiştirdik. Erkurt'un çiftçiye güç verdiğini gördük. Biz çiftçiden aldığımız gücü bugün çiftçiye geri iade ediyoruz" diye konuştu.

Erkunt Traktör olarak sektörde birçok ilkin altına imza attıklarını ve vatandaşların teşvikiyle daha çok çalışarak büyük işler başardıklarını ifade eden Zeynep Erkunt Armağan, Ağustos ayında yeni bir ürün çıkaracaklarını belirtti. Öte yandan Ocak ayında çıkaracakları yeni bir ürününde Türkiye'de ses çıkaracağını söyledi.

Konuşmaların ardından Armağan, Egeli basın mensuplarına traktör fabrikasını gezdirerek, ürettikleri traktörler hakkında bilgi verdi. Ardından Armağan, basın mensuplarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Türkiye Sincan Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title