Haberler

Zeybekci: İsviçre'nin Alpleri'nde Ne Varsa Denizli'de de Var

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "İsviçre'nin Alplerinde ne varsa Denizli'de de o var. Denizli yapılan teleferikle gelişmeye devam ediyor.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, " İsviçre'nin Alplerinde ne varsa Denizli'de de o var. Denizli yapılan teleferikle gelişmeye devam ediyor. Hizmet destanımız devam ediyor. Türkiye kalkındıkça, Denizli kalkındıkça, namerde muhtaç etmeyeceğiz" dedi.

Bakan Zeybekçi, Kızılcabölük Spor Tesisi'nin açılışında yaptığı konuşmada Denizli'nin her geçen gün gelişmeye devam edeceğini söyledi. Denizli'yi İsviçre ile karşılaştıran Zeybekci, şöyle dedi:

"İsviçre'nin Alplerinde ne varsa Denizli'de de o var. Denizli yapılan teleferikle gelişmeye devam ediyor. Hizmet destanımız devam ediyor. Dün Acıpayam'da birbirinden büyük yatırımlar yapıldı. Bugün Tavas'ta muhteşem bir tesis açıldı. Tavas'ta hastanemiz ve üniversitemiz büyümeye devam ediyor. Türkiye kalkındıkça, Denizli kalkındıkça, namerde muhtaç etmeyeceğiz. Denizli milliyetçiliği yapalım. Denizli'nin gelişmesi ve büyümesi için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Buradan şampiyonlar ve dünya yıldızları çıkacak." tu.

Konuşmaların ardından Kızılcabölükspor'un maçlarını kendi evinde oynamasına imkan verecek tesisin açılışı protokol üyelerinin ve sporcuların katılımıyla birlikte yapıldı. Açılışın ardından Baka Nihat Zeybekci, Başkan Zolan ve yanındakiler penaltı atışı yaptı, tesisi gezdi.

ÇOCUKLARLA BUTONA BASTI

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci daha sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Tavas'ın Karahisar Mahallesi'nde Büyükşehir Belediyesi'nin 10 milyon lira bedelle yapacağı altyapı temel atma törenine katıldı.

Zeybekci burada yaptığı konuşmada da Denizli'nin Ak Parti döneminde yapılan yatırımlar ve gerçekleştirilen hizmetlerle Türkiye'nin vizyon kenti olduğunu söyledi. Zeybekci, törende butona çocuklarla birlikte bastı. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye İsviçre Denizli Tavas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title