Haberler

Zeybekci, Honaz'da vatandaşlara hitap etti -

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Onların dediği olmadı, Allah'ın izniyle de olmayacak.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Onların dediği olmadı, Allah'ın izniyle de olmayacak. Bu birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece, bu kardeşliğimiz olduğu sürece, milletin bu şaşmaz kutsal terazisi, milli iradesi olduğu sürece artık bir daha bu memlekete öyle oyunlar, öyle düzenler kurulmayacak" dedi.

Çardak ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap eden Zeybekci, 30 Mart'ta, Osman Zolan'ın Büyükşehir, Mahmut Öztürk'ün ise Çardak Belediye Başkanı seçilmesinin, ilçeye, Denizli'ye, ülkeye hayırlı olmasını diledi.

Bugüne kadar hizmette bulunanlara teşekkür eden Zeybekci, "Kim bu memlekette taş üstüne taş koydu, Allah iki cihanda onu mesut ve bahtiyar etsin. Kim bu memleket için taş üstüne taş koymaya niyet etti ama koyamadı, imkanı, vakti, gücü olmadı, Allah ondan da razı olsun. Ama biz, çok iddialı bir neslin evlatlarıyız. Biz, bu millete sevdalı olduğunu iddia eden bir hizmet döneminin insanlarıyız. Onun için biz, bu millete, bu ülkeye sevdalıyız, hizmet ettik, sadece ve sadece hizmet ettik, ve sadece ve sadece hizmet etmeye devam edeceğiz, size hizmetkar olmaya devam edeceğiz" diye konuştu

"Türkiye dörtlüsü" olarak adlandırdıkları, "Tek vatan, tek devlet, tek millet, tek bayrak"ı her şeyin en önüne koyduklarını vurgulayan Zeybekci, "(Bunlar söz konusu olduğu zaman geri kalan her şey teferruattır) diyoruz. Eğer ki bunların herhangi birinde en ufak bir zede, en ufak bir leke olduğunda dünya bizim için zindandır diyoruz" ifadesini kullandı.

"Onların dediği olmadı" diyen Zeybekci, şöyle devam etti:

"Onlar bu memlekette yeniden siyasi istikrarsızlık olsun istediler, bu memlekette artık tek başına güçlü bir iktidar olmasın, bu memlekette yeniden paylaşma düzeni üzerine kurulmuş koalisyonlar olsun istediler. Onlar yeniden bu memleketin başta kamu bankaları olmak üzere bütün bankalarını kim nasıl paylaşacak ve bir gecede bunlar nasıl yerle bir edilecek onların planlarını kurmuşlardı, onların dediği olmadı. Onlar bu memlekette huzursuzluk olsun, kardeş kavgası çıksın, bu memleket yeniden IMF'nin, Dünya Bankası'nın kapısında dilenci olsun, onu istediler. Onlar bu millet yeniden dizlerinin üzerine çöksün, onlar da gelsin bu millete sülüklerini yeniden yapıştırsın istediler. Onların dediği olmadı, Allah'ın izniyle de olmayacak. Bu birlik ve beraberliğimiz olduğu sürece, bu kardeşliğimiz olduğu sürece, milletin bu şaşmaz kutsal terazisi, milli iradesi olduğu sürece artık bir daha bu memlekete öyle oyunlar, öyle düzenler kurulmayacak."

Zeybekci, hizmetlerin artarak devam edeceğinin altını çizerek, "Değil mi ki bu millet 'birlik beraberlik' dedi, değil mi ki bu millet 'AK hizmetler' dedi, değil mi ki bu millet iradesine sahip çıktı, değil mi ki bu millet iradesiyle seçtiği hükümetine sahip çıktı, değil mi ki bu millet Başbakanına sahip çıktı. Allah'ın izniyle durmak yok, hizmete devam. Kazanan millet olacak, kazanan başkaları olmayacak. Şimdi mayıs olaylarından sonra, 17 Aralık'tan sonra istedikleri hiçbir şey gerçekleşmeyince birileri maalesef çok büyük hayal kırıklıklarına uğradı, halbuki ne hayaller kurmuşlardı" değerlendirmesinde bulundu.

Çardak'ın ardından Honaz ilçesinde Belediye Düğün Salonu'nda vatandaşlara hitap eden Ekonomi Bakanı Zeybekci, milletin yerel seçimde yeniden demokrasi ve milli irade dersi verdiğini aktardı. Zeybekci, milletin, iradesine, evlatlarına sahip çıktığını, Meclisine, hükümetine, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktığını kaydetti.

-honaz

Kaynak: AA / Ekonomi

Osman Zolan Denizli Honaz Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title