Haberler

Zeybekci, Akrabasının Cenaze Törenine Katıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Bakan Zeybekci'nin akrabasının yakınlarına başsağlığı dilemesi- Bakan Zeybekci'nin cenaze namazı kılması ve dua etmesi- Cenaze namazı - Bakan Zeybekci'nin namazdan sonra tabutu taşıması- Bakan Zeybekci ve eşinin başsağlığı dileklerini iletmesi- Bakan Zeybekci'nin açıklamaları- Bakan Zeybekci'nin arabaya binerek ayrılması Zeybekci, akrabasının cenaze törenine katıldı- Ekonomi Bakanı Zeybekci, Aydın'da, akrabasının cenaze törenine katıldı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, amcasının torunu, avukat Halil Önder Kırdök'ün, Aydın'daki cenaze törenine katıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Bakan Zeybekci'nin akrabasının yakınlarına başsağlığı dilemesi- Bakan Zeybekci'nin cenaze namazı kılması ve dua etmesi- Cenaze namazı - Bakan Zeybekci'nin namazdan sonra tabutu taşıması- Bakan Zeybekci ve eşinin başsağlığı dileklerini iletmesi- Bakan Zeybekci'nin açıklamaları- Bakan Zeybekci'nin arabaya binerek ayrılması Zeybekci, akrabasının cenaze törenine katıldı- Ekonomi Bakanı Zeybekci, Aydın'da, akrabasının cenaze törenine katıldı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, amcasının torunu, avukat Halil Önder Kırdök'ün, Aydın'daki cenaze törenine katıldı. Nihat Zeybekci, kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Ankara Barosu avukatlarından Kırdök'ün, Bey Camisi'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına katıldı. Kırdök'ün tabutunu da bir süre taşıyan Zeybekci, eşi Ayşen Zeybekci ile birlikte, Kırdök'ün yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti. Öte yandan Zeybekci, Aydın'da dün trafik kazasında hayatını kaybeden Hürüzan Akbaş'ın (65) cenaze namazını da kılarak, eşi gazeteci Tevfik Akbaş'a başsağlığı diledi. Aydın Valisi Erol Ayyıldız ile Emniyet Müdürü Adnan Taşdan'ın da eşlik ettiği Zeybekci, cenaze töreninin ardından kentten ayrıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Aydın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title