Haberler

Zerrin Özer, Yeni Şarkısına Klip Çekti

Güncelleme:

Ameliyat sırasında bacağında unutulan neşter yüzünden omuriliği zarar görüp uzun zamandır tekerlekli sandalyeye mahkum olan Zerrin Özer yeni şarkısına klip çekti.

Doktorun yanlış ameliyat etmesi sonucu bir süre tekerlikli sandalyeye mahkum kalan, şimdilerde ise yürümekte zorluk yaşayan Zerrin Özer, 'Harbiden Git' şarkısında klip çekerek hayranlarını sevindirdi.

"KİMSEYE KIRGIN DEĞİLİM"

Geçirdiği zor dönemlerde arayan ya da aramayanların olduğunun altını çizen Özer, ''Hiç kimseye kırgın değilim. Hüyla Avşar mesela çok kötü gün dostudur. Kimse bilmez bunu. Çünkü her şeyi gizli yapar" diyerek Avşar Kızı'ndan övgü dolu sözlerle bahsetti.

"AZER BÜLBÜL UNUTULMASIN"

Merhum sanatçı Azer Bülbül'ün 'Duygularım' adlı şarkısını okuyan sanatçı, Bülbül hakkında da konuştu. "Keşke Azer Bülbül'ü ölmeden önce tanıma fırsatım olsaydı" diyen sanatçı, "Çok iyi biriydi. Onun unutulmasını istemiyorum. Azer Bülbül'le çok çalışmak isterdim'' dedi.

BACAĞINDA NEŞTER BIRAKILMIŞTI

Başarılı sanatçının hayatı yaşadığı sağlık sorunları dolayısıyla kabusa dönmüştü. Zerrin Özer ameliyat olmuş, bacağında neşter parçasını bırakılmıştı. Sonrasındaysa iddialara göre; yanlış bir ameliyat geçirmiş, neşteri çıkarmak için omuriliğe zarar verilmişti. Usta sanatçı, peşpeşe gelen bu hatalar sonucu tekerlekli sandalyeye mahkum olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Azer Bülbül Zerrin Özer Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title