Haberler

Ünlü İş Adamı Ailesi İçin Plaj Kapattı

Güncelleme:

Dünyanın en zengin iş adamlarından biri olan Oleg Deripaska, Bodrum'da Zeytinkahve Koyu'ndaki beş yıldızlı bir otelin plajını ailesi için kapattı.

Dünyanın 9'uncu, Rusya'nın en zengin işadamı Oleg Deripaska, tatil için bugün öğle saatlerinde havayoluyla Bodrum'a geldi. Özel jetiyle önce Milas-Bodrum Havalimanı'na gelen Deripaska, buradan helikopteriyle Torba Koyu'nda demirli iki süper lüks yatından 60 metre uzunluğundaki Sputnik'e geçti.

'QUEEN K' ADLI YAT İLGİ ODAĞI OLDU

Bir süre burada dinlenen Deripaska, ardından yaklaşık 300 metre ilerde demirli olan 140 milyon dolar değerindeki 75 metrelik "Queen K" adlı yatına geçip ailesiyle biraraya geldi. Rus işadamının üzerinde helikopteri, içerisinde mini denizaltısı, jet skileri ve özel donanımlı güvenlik güçlerinin bulunduğu yatları, yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı oldu. Deripaska'nın korumaları yatlara çok fazla yaklaşılmasına izin vermeyip, turistleri kibarca uyarıp, uzaklaştırdı.

BEŞ YILDIZLI OTELİN PLAJINI KAPATTI

Deripaska, ailesi için Zeytinkahve Koyu'ndaki beş yıldızlı ve delüks sınıf bir otelin iki plajından birini kapattırdı. Plaja tek bir müşteri bile alınmadı. Korumalarının üç bot ile denizden koruma yaptığı Deripaska önce yüzdü, ardından yaklaşık 30 dakika su jeti yaptı. Eşi ve yakınları ise koyda özel olarak hazırlanan localarda güneşlendi.



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Rusya Federasyonu Bodrum Milas Magazin Haberler

500

Yorumlar (7)

TÜRKİYE CCC:

Adam plaj kapatıyor bi yatı var bizim apartmandan 5 kat büyük. Ben bırak plaj kapatmayı 4 gun tatile gidecek param yok. of of.

16
0
yanıtYanıtla
tokmak:

fakirler şükür etsin ki zenginler keyif yapsın. . . .

15
0
yanıtYanıtla
ugur:

Iyi olmus iyide para birakir.gerci o paranin ulkeye deilde zenginlerine faydasi olur

5
1
yanıtYanıtla
elif:

Akp ülkemizi kalkındırdı izin verseydiniz bizde böyle zengin olacaktık her birimiz plajda kapatırdık gemi de alırdık ama siz naptınız gittiniz başka partilere oy verdiniz size müstehak. . ayrıca erken seçimde bari doğru karar verinde Akp yi iktidar yapalım birlik olalım dirlik olalım

1
3
yanıtYanıtla
Basmiz sag olsun Mobil-IOS:

Eh paran oldumu böyle

2
1
yanıtYanıtla
uzaktan bakan:

bence buda yasanti deyil hep tedirgin , insan tatilde ozgur olacak , narmal bir insan istedigi sahile yatip uzaniyor kimse rahatsiz etmiyor

1
0
yanıtYanıtla
Hanibal:

Vay be kendi ülkemizde garibanız,elin rusu bizi plajımızdan kovuyor.nepallılar kadar olamadık!!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title