Haberler

Zekeriya Alp: Yunus Yıldırım Gözyaşlarına Boğuldu

Güncelleme:

MHK Başkanı Zekeriya Alp, Yunus Yıldırım ve maçın çizgi hakemi Murat Türker'in maçtan sonra hıçkıra hıçkıra ağladığını söyledi.

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, Türkiye Gazetesi'ne önemli açıklamalarda bulundu.

YILDIRIM HAKKINDA KONUŞTU

Türkiye Futbol Federasyonu'nun Kasımpaşa-Beşiktaş maçının tekrar oynanması yönünde aldığı kararın ardından 2 gece uyuyamadığını ifade eden Alp, Sivasspor-Fenerbahçe maçının olay hakemi Yunus Yıldırım hakkında konuştu.

"HEPSİNE KEFİLİM"

Yunus Yıldırım'ın hakemliğinin bitirilmesi konusunda bir teklin almadığını belirten Alp, "Hiçbir hakemime kimse hakemliği bıraktıramaz. Bize asla böyle bir işaret gelmedi, gelemez. Bu kadro çok temiz bir kadro. Şundan bütün kulüp taraftarları emin olsun; bir art niyet, kasıtlı bir hata bu mevcut hakem kadrosundan asla gelmez. Çok elit ve temiz bir ekip. Hepsine kefilim. Herkesin içi rahat olmalı" diye konuştu.

HIÇKIRIK SESLERİ SESSİZLİĞİ BOZUYOR"

"Maçtan sonra 6 hakem ve gözlemci toplantı yapıyor. Pozisyonlar bir bir izleniyor. Daha sonra arabaya biniyorlar. Arabada hakemlerin hıçkırık sesleri, sessizliği bozuyor. O kadar üzülmüşler. Gözlemci ve bazıları teselli etmeye çalışıyorlar.

"ÇOK ÜZGÜNLER"

Maçın ardından Yunus Yıldırım ile konuştuğunu söyleyen Zekeriya Alp, "Morali çok bozuk. Yine ilave hakem Murat Türker çok çok üzgün. Üzülmemeleri mümkün mü?" ifadelerini kullandı.

"AYDINUS VE ÖZKAHYA'YA ENGEL OLDUM"

Zekeriya Alp çok eleştirildikleri bir dönemde hakemliği bırakmayı düşünen Fırat Aydınus ve Halis Özkahya'ya kendisinin engel olduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Merkez Hakem Kurulu Yunus Yıldırım Murat Türker Zekeriya Alp Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title