Haberler

Zehirlenen Köpek Acı İçinde Öldü

İzmir’de, kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce zehirlenen iki köpekten biri can çekişe çekişe öldü.

İzmir'de, kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce zehirlenen iki köpekten biri can çekişe çekişe öldü. Ortaya çıkan görüntüler ise hayvanseverleri ayağa kaldırdı.

Edinilen bilgiye göre, olay Seferihisar ilçesinde meydana geldi. Sığacık Mahallesi'nde yaşayan küçük bir kız, sabah uyandığında evin önünde beslediği iki Kangal cinsi köpeğin yerde çırpındığını gördü. Küçük kızın çığlık sesleriyle uyanan mahalle sakinleri de, yerde can çekişen köpekleri görünce şok oldu. Köpeklerin zehirlenmiş olduğunu fark eden vatandaşlar, iki köpeği 15 dakika içerisinde en yakın vetenerinere götürdü.

Zehirlenen köpekler çırpınıyordu

Tedavi altına alınan iki köpekten biri, veterinerlerin müdahalesine rağmen öldü. Köpeklerin çırpındığı görüntüler yürekleri burkarken olay, tüm hayvanseverleri ayağa kaldırdı. Bir araya gelen vatandaşlar, karakola giderek suç duyusunda bulundu.

Sığacık'ta yaşayan Neşe Evcimen, yaşananlar hakkında şöyle konuştu:

"Komşumuz Yağmur'un çığlıklarıyla uyandık. Tüm mahalle kardeş olan kangal cinsi iki adet 3 yaşında köpeklerimiz zehirlenmişti. Ağzında köpükler ve inanılmaz derecede titriyorlardı, dilleri morarmaya başlamıştı, zehirlendiklerini anladığımda hemen veterineri aradık köpekleri 15 dk içinde veterinere yetiştirdik. Veteriner Duygu Kocatepe inanılmaz bir hızla tüm müdahaleyi yaptı. Hemen o akşam üstü polis karakoluna suç duyurusunda bulunduk sahipli hayvan olduğu için mala zarar vermeden suç duyurusu yapıldı. Eğer yakalanırsa hapis cezası alması için. Sonrasında ilçe tarım müdürlüğünden köpekten zehir numunesi alınması için başvurduk; ama savcılıktan emir gelmesi gerekiyormuş savcılıkla görüşüp emri aldık. İlçe tarım köpekten gerekli numuneleri aldı. Katillerle yaşamak istemiyoruz" - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seferihisar İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title