Haberler

Zara Büyükçekmece'yi Salladı

Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'nde sahne alan Zara, konserinin sonuna kadar seyircilere göbek attırdı.14.Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali her gün dolu dolu etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'nde sahne alan Zara, konserinin sonuna kadar seyircilere göbek attırdı.

14. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali her gün dolu dolu etkinliklere ev sahipliği yapıyor. İlçe genelindeki mahalle meydanlarında da halk konserleri ile dans gösterileri tüm hızıyla sürüyor.

MUHTEŞEM KONSER

Kültürpark Kemal Sunal Amfi Tiyatro'da sahneye çıkan sevilen sanatçı Zara gördüğü ilgi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Alanda yer bulmayan binlerce vatandaş Kültürpark'ta kurulan dev ekranlardan konseri canlı izledi. Sevilen türküleri ile Büyükçekmecelilere unutulmaz bir gece yaşatan Zara, gördüğü ilgi karşısında memnuniyetini dile getirerek; "Dışarıda da binlerce vatandaşımızın konseri canlı olarak ekranlardan izlediğini şimdi arkadaşlarım söyledi. Hepinize sonsuz teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'de Zara'ya gecenin anısına hediyeler ve çiçek takdim etti. Zaman zaman türküleriyle tiyatroda bulunanları duygulandıran Zara, gecenin finalini ise hareketli parçalar ile yaptı. Alanda bulunanlar Zara'nın şarkılarıyla adeta kurtlarını döktü.

BİRİNCİLİK HİNDİSTAN'IN OLDU

Konuk ülke gruplarının halk dansları gösterisi büyük ilgi görürken, Barış Manço Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi'nin bale ve halk oyunları gösterileri de Büyükçekmecelilerden büyük alkış aldı.

Bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Uluslararası Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren ve mansiyon kazanan fotoğrafçılar için bir ödül töreni düzenlendi. Ödül töreninde Arel Üniversitesi Güzel Sanat Fakültesi Dekanı ve aynı zamanda da Büyükçekmece Belediyesi Sanat Danışmanı olan Prof. Dr. Güler Ertan, Büyükçekmece Fotoğraf Derneği Başkanı Hürriyet Akın'da hazır bulundu. 4. Uluslararası Fotoğraf Yarışması'nda bu yıl birinciliği Hindistan'dan Santosh Rajcarhıa kazandı.

KUMBURGAZ'DA BÜYÜK COŞKU

Festival kapsamında Kumburgaz Meydanı'nda da etkinlikler sürdü. Barış Manço Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi'nin bale ve halk oyunları gösterileri, konuk ülkelerinin gösterilerinin yanı sıra Soner Yavuz Gençlik Grubu Orkestrası Kumburgazlılarla buluştu. Gecenin finalinde ise, sahneye Büyükçekmecelilerin yakından tanıdığı sevilen Türk Halk Müziği Sanatçısı Neslinay Çınar çıktı. Çınar sevilen türküleri ile Kumburgazlılara unutulmayacak bir gece yaşattı.

Kültürpark Kemal Sunal Amfi Tiyatro'daki etkinlikleri Büyükçekmece Kaymakamı İbrahim Yurdakul, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Folklor Kurumu Derneği ve Türkiye Halk Oyunları Federasyon Başkanı Gürhan Ozanoğlu, Schalke 04 Onursal Başkanı Gerdarh Rehberg ve Büyükçekmece'nin kardeş kenti Bulgaristan'ın Gorna Oryahovitsa'nın Belediye Başkanı Dobromir Dobrev Stoykov da izledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Büyükçekmece Hasan Akgün Kemal Sunal Kültürpark Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Icardi kaç gol oldu, gol krallığında kim önde? İcadi 2024 kaç gol attı? Ziyech gol sevinci ne anlama geliyor? Hakim Ziyech el işareti anlamı ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title