Haberler

'Yüzme Bilmeyen Çocuğumuz Kalmayacak'

Güncelleme:

Zolan, Kale Mahallesi'nde vatandaşlar ile birlikte mahalleyi gezdi sorunları yerinde inceledi.

Mahalle ziyaretlerini sürdüren Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Kale Mahallesi'nde vatandaşlar ile birlikte mahalleyi gezdi sorunları yerinde inceledi. Anafartalar Mahallesi'nde gerçekleşen buluşmada ise Başkan Zolan, bölge halkını çok sevindiren bir müjdeyi ilk kez dillendirdi. Başkan Zolan " Uygun bir alan bulunduğu taktirde bu bölgede modern bir kapalı yüzme havuzu yapacağız" dedi.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Kale ve Anafartalar mahallerini ziyaret eden Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Başkan Yardımcıları Nilgün Ök, Mahmut Güngör, Mustafa Gökoğlan, Şamil Çınar ve daire müdürlerinin de hazır bulunduğu toplantılarda vatandaşların taleplerini dinlemeye ve çözüm üretmeye devam ediyor.

Kale Mahallesi'nde vatandaşlar ile bir araya gelen ve talepleri dinleyen Başkan Zolan ve beraberindekiler vatandaşlar ile birlikte mahalleyi gezdi ve sorunları yerinde inceledi. Gezi sırasında vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Zolan, Kale Mahallesi'nde kendilerine aktarılan sorunların öncelik sırasına göre tek tek çözüleceğini söyledi. Bölge insanının kendilerine aktardıkları taleplerin en kısa sürede yerine getirileceğini belirten Başkan Zolan, "2009 yılında Denizli Belediyesi mücavir alanına dahil olan Kale Mahallemizde temel sorunların çözümünde önemli adımlar attık. Bundan sonrada buraya ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Gördüğünüz gibi tam kadro buradayız. Mahallemizi hep birlikte gezerek sorunların ve taleplerin tespitini yapıyoruz. Burada yaşanan sorunların çözümü için vakit kaybetmeden harekete geçeceğiz" dedi.

Vatandaşların yoğun sevgi gösterisi ile karşılandığı Anafartalar Mahallesi'nde ki buluşmada ise Başkan Zolan, bölge halkını çok sevindiren bir müjdeyi ilk kez dillendirdi. Anafartalar, Dokuzkavaklar, Deliktaş, Karşıyaka ve Aktepe mahallerinin bulunduğu bölge son derece modern bir yüzme havuzu yapmak için arazi arayışı içinde olduklarını dile getiren Başkan Zolan sözlerini şöyle sürdürdü: " Denizli'nin farklı bölgelerinde açık ve kapalı yüzme havuzları yapmak için harekete geçtik. Bu Denizli insanı için önemli bir ihtiyaç.

Çocuklarımızın yüzme öğrenmesini istiyoruz. Bu sebeple gerekli planlamalarımızı yaptık. Bu havuzlardan bir tanesi de Anafartalar, Dokuzkavaklar, Deliktaş, Karşıyaka, ve Aktepe mahallerinin bulunduğu bölgede olacak. Son derece modern bir tesisin inşasını gerçekleştireceğiz. İsteyen herkes burayı kullanabilecek. Bu bölgede bir kapalı yüzme havuzu yapmak için arazi arayışı içindeyiz. 5 bin metrekarelik bir alana ihtiyacımız var. Sizlerden de bu konuda yardım etmenizi bekliyorum. Muhtarlarımızın da bilgisi olsun. Bu büyüklükte bir arsayı bedelini ödeyerek alacak ve parmakla gösterilecek bir kapalı yüzme havuzu yapacağız. Çocuklarımızın için bunu yapmak istiyoruz. Yüzme bilmeyen çocuğumuz kalmasın istiyoruz. Ama önce arsa meselesini çözmeliyiz. İstenilen büyüklükte bir arsa arayışı içindeyiz. Bedelini ödeyip bu alana çok güzel bir tesis yapmak ve Denizli'ye kazandırmak istiyoruz."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mahmut Güngör Osman Zolan Karşıyaka Denizli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title