Haberler

Yüzleri Maskeli Kişiler 'Yasımız Var' Diyerek Düğün Bastı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Güncelleme:

Adana'da bombalı saldırı sonucu ölenler için gösteri yapan bir grup, 'Yasımız var' diyerek düğün bastı. Rastgele ateş eden saldırganlar, 1 kişiyi öldürdü, 2 kişiyi yaraladı.

Ankara'daki bombalı saldırı sonucu ölenler için izinsiz gösteri yapan bir grup, 'Yasımız var' diyerek düğün bastı. Rastgele ateş eden maskeli saldırganlar, düğünde org çalan piyanist şantör 28 yaşındaki İbrahim Halil Aslan'ı öldürdü, 35 yaşındaki İbrahim Ağar ve 14 yaşındaki Y.B.'yi de yaraladı.

"DÜĞÜNÜ SONLANDIRIN"

Olay, saat 21.30 sıralarında Adana'nın merkez Yüreğir İlçesi 19 Mayıs Mahallesi 1033 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Ankara'daki bombalı terör saldırısında ölenler için izinsiz gösteri yapan bir grup, sokakta devam eden düğünü görüp, iddiaya göre 'Yasımız var, düğünü sonlandırın' dedi.

YÜZLERİ MASKELİ GRUP RASTGELE ATEŞ AÇTI

Düğün sahiplerinden olumsuz yanıt alan grup, bir müddet tartıştıktan sonra olay yerinden ayrıldı. Yaklaşık 10 dakika sonra düğünün yapıldığı yere gelen yüzleri maskeli bir grup, tabanca, av tüfeği ile rastgele ateş açtı. Gruptan bazı kişiler ise kalabalığın olduğu yere molotof kokteyli attı.

BİR MÜZİSYEN HAYATINI KAYBETTİ

Yüzleri maskeli grubun silahlı saldırısında düğünde org çalan piyanist şantör İbrahim Halil Aslan, başına, göğsüne ve kollarına isabet eden kurşunlarla ağır şekilde, İbrahim Ağar kasığından, Y.B. ise vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla yaralandı. Yaralılar, yakınlarına ait bir otomobil ile Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı olan İbrahim Halil Aslan, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

1 KİŞİNİN SAĞLIK DURUMU AĞIR

Kasığından yaralı olan İbrahim Ağar'ın ise sağlık durumunun ciddi olduğu, Y.B.'nin ise hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Yüzlü maskeli saldırganları yakalamak için harekete geçen polis, soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yüreğir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500

Yorumlar (157)

Fikri hür Mobil-IOS:

AKP ülkeyi ayrıştırdı insanlar düşman oldu birbirine

114
51
yanıtYanıtla
adana Mobil-ANDROID:

tek care AKP gerisi bes para etmez

55
103
yanıtYanıtla
Osmanlı selçuklu torunuMobil-IOS:

MHP iktidarı şart

113
40
yanıtYanıtla
AKP NİN CİCİ ÇETELERİ:

KUZU POSTU GİYMİŞ AKP NİN CİCİ ÇETELERİ YAPMIŞ. . . . BUNLARIN YATACAK YERİ. . . . ___

115
28
yanıtYanıtla
Oguz:

Ben mhp liyim ama bu pkk işi.

yanıt6
yanıt1
adMobil-ANDROID:

Hala akp diyenler var pes sığır gibi milletiz

88
52
yanıtYanıtla
Zafer Ünal:

Yine diyorum Çare MHP

70
40
yanıtYanıtla
güngörMobil-ANDROID:

pkk lilara ölüm oylar akp

86
22
yanıtYanıtla
KürdMobil-IOS:

Nemutlu kürdüm diyene

39
69
yanıtYanıtla
Oguz:

Mutlu kürtmü olur laa.

yanıt34
yanıt5
Tüm 157 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title