Haberler

Yuvasını Dağıtan Sapık Kocadan Eşine: Kaçma Alt Tarafı Öleceksin

Güncelleme:

Sapık istekleriyle yuvasını dağıtan ve hakkında uzaklaştırma kararı verilen koca, eşini rahat bırakmayıp "Kaçma alt tarafı öleceksin, gel acıtmayacak gel" demiş.

Ankara, Etlik'te, 6 yaşında bir çocuğu bulunan 11 yıllık evli Ayfer U. (33), iddiaya göre sapkın cinsel ilişki talepleri, uyuşturucu bağımlılığı ve kendisine uyguladığı şiddet nedeniyle bir barda garsonluk yapan eşi Yusuf U.'dan (37) boşanmak için dava açtı.

Ancak 2.5 yıldır ayrı yaşadığı kocası, 'anlaşmalı boşanma' için geldiği adliyede boşanmaktan vazgeçtiğini söyledi. Bu olaydan sonra Yusuf U., eve defalarca giderek karısına ölüm tehdidi ve hakaretlerde bulundu.

Boşanmaktan vazgeçmesi için tehditler savuran kocasından korkan kadın, avukatı aracılığıyla 9 Nisan 2015'te Ankara 9. Aile Mahkemesi'nden "koruyucu ve önleyici tedbir" kararı çıkarttı. 'Eşine 50 metreden fazla yaklaşmama' tedbiri konulan Yusuf U., yasağı 5 kez deldi çıktığı sırada eşine saldırdı. Sapkın istekleriyle yuvasını dağıtan ve hakkında uzaklaştırma kararı verilen koca, eşini rahat bırakmamış ve yasağı delerek "Kaçma alt tarafı öleceksin, gel acıtmayacak gel" demiş

"ALT TARAFI ÖLECEKSİN"

Mahkeme, Yusuf U.'nun, kararın verildiği tarihten itibaren 3 ay boyunca (8 Temmuz 2015'e kadar) Ayfer U.'nun konutuna, varsa işyerine 50 metreden fazla yaklaşmaması, iletişim yoluyla rahatsız etmemesi yönünde karar aldı. Ancak iddiaya göre bu karara rağmen Yusuf U. eşini takibe aldı ve 3 kez evden çıktığı sırada eşine saldırdı. Bu saldırılardan birinde kocasının kendisini kovalarken, "Alt tarafı öleceksin, nereye kaçıyorsun" diye bağırdığını belirten kadın, her seferinde karakola sığındı.

"AÇ KAPIYI HİÇ ACIMAYACAK"

Evine kapanan ve korkudan dışarı çıkamayan kadın, 10 Mayıs'ta kapısına dayanan kocasının "Aç kapıyı, hiç acımayacak" diyerek zorla eve girmek istediğini söyledi. Kadının polisi araması üzerine kaçan eşi, 16 Mayıs'ta bir kez daha kapıya dayandı. Kadının telefonla aradığı ablası, bir akrabalarının oğlunu eve gönderdi.

"YAKIN KORUMA İSTİYORUZ"

Yusuf U. kadına yardıma gelen Mehmet E.'yi sırtından bıçakladı. Ayfer U., yaşananlardan sonra psikolojisinin ve sağlık durumunun bozulduğunu belirtti. Kadın sığınma evine gitmek istemediğini söyleyen Ayfer U.'nun avukatı Mehmet Ali Canlı da Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurarak, "Alınan koruma ve uzaklaştırma kararları hiçbir şekilde şüpheliyi durduramamaktadır. Yakın koruma talep ediyoruz. Tutuklamak için müvekkilimin öldürülmesini mi bekliyorlar?" dedi.

TEDİRGİN EDEN FOTOĞRAFLAR

Canlı, mahkemeye sundukları Yusuf U.'nun sapkın fotoğraflarının da müvekkilini tedirgin ettiğini söyledi.(Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mehmet Ali Canlı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (56)

Adem:

Çare bu adamı bulup becermek. Kadının akrabaları yapamıyorsa birine yaptıracaklar. Polis molis hikaye. Kadın öldükten sonra ancak gelir işlem yaparlar.

48
4
yanıtYanıtla
bir kadın:

ya devletin okadar işi var bu kadınla mı ugraşacak. suriyelileri içeri alıyor-onlara iş ayarlıyor-zarrab. a ödül veriyor-öcalanın yegenin meclisdeki koltuguna pamuklar koyuyor. devletin halkla ilgilenecek vakti ve gücü yok.

32
9
yanıtYanıtla
bahri:

AKP döneminde etrafı sapıklar sardı bence AKP hakkında kapatılma davası açılması gerek

19
18
yanıtYanıtla
ali:

arkadaşlar kadın kadın gibi körmeyen bu insan benzemeyen hayvanlar yüzünden herkesin piskolosi bozuldu kızımız anamızı kızkardeşimizi allha korusun

34
0
yanıtYanıtla
Murat SözenmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Akp yokken terör bütün ülkedeydi.. Hergün 100lerce kişi ölüyordu..

6
25
yanıtYanıtla
Altug:

barda calisan birisiyle evleniyorsan ne bekliyordun zaten. .

22
7
yanıtYanıtla
cnr:

kanun kanun değil ki her kes polise sallıyo kanun anca biri ölünce ceza çıkartıyo kavga, gürültü, tehtit, yaralama biri ölmeden kanunlarımızda bir şey ifade etmiyor.

29
0
yanıtYanıtla
kml:

Kadına zulme karşıyım ama akp kadınları şımarttı

7
20
yanıtYanıtla
YOOORUMMobil-IOS:

Şimdi bu kadın bir an gelecek kendini korumak için bu şetefsizi öldürecek, sonrada kadıncağız hapis yatacak. Ya yokmu bu kadını koruyacak adalet ? Yokmu bu şerefsiz kocayı hapse atacak savcı ?

23
1
yanıtYanıtla
FatsalıMobil-IOS:

Evet kadın haklı adamı tutuklamak için kadını öldürmesinimi bekliyorlar bu ne şerefsizlik bune adalet

23
1
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title