Haberler

Yusuf Şimşek: Play Off Hedefinden Vazgeçmedik

Güncelleme:

Karşıyaka, cumartesi günü play off yarışındaki rakiplerinden Elazığspor'u, haftaya da Osmanlıspor'u İzmir'de ağırlayacak.

Ptt 1'inci Lig'de ikinci yarıda deplasmanda oynadığı ilk iki maçta 1 puanla yetinen Karşıyaka, cumartesi günü Play off yarışındaki rakiplerinden Elazığspor, haftaya da ilk iki hesapları yapan Osmanlıspor'u İzmir'de ağırlayacak. Teknik direktör Yusuf Şimşek, "Transfer döneminde yaşadığımız yasak sıkıntısı ve puan kayıplarına rağmen yolumuzdan dönmedik, play off hedefinden vazgeçmedik" diye konuştu.

Ev sahibi oldukları iki maçtan 6 puan çıkaracaklarını iddia eden Şimşek, "En büyük kozumuz tribünlere dönecek taraftarımız olacak. Bu etabı 6 puanla geçersek yeniden ilk 6'ya girer, avantajlı bir konuma geçeriz" dedi. Bu arada teknik heyete 2'şer maaş ödeme yapan yönetim de Antalyaspor beraberliğinin primlerini dağıtarak takıma moral aşılamaya çalıştı. Mehmet Yiğit ve Mustafa'nın cezalı olduğu Karşıyaka'da Yusuf Şimşek, Cenk ile Onur Alkan'ı görevlendirecek. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yusuf Şimşek Elazığspor Karşıyaka İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title