Haberler

Yusuf Güney Toplu Sünnet Şöleninde Kağıthanelileri Coşturdu

Kağıthane’de erkekliğe ilk adımını atan 650 çocuk, düzenlenen sünnet şöleninde şarkıcı Yusuf Güney’in şarkılarıyla gönüllerince eğlendi.

Kağıthane'de erkekliğe ilk adımını atan 650 çocuk, düzenlenen sünnet şöleninde şarkıcı Yusuf Güney'in şarkılarıyla gönüllerince eğlendi.

Kağıthane Belediyesi ilçede yaşayan dar gelirli ailelerin sünnet çağına gelmiş çocuklarını ücretsiz olarak sünnet ettirdi. Hasbahçe Mesire Alanı'nda erkekliğe adım atan 650 çocuk ve aileleri, düzenlenen etkinliklerle keyifli dakikalar geçirdi. Şölende sahne alan şarkıcı Yusuf Güney, birbirinden güzel şarkılarıyla Kağıthanelilere unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı. Sünnet şöleninde konserin yanı sıra illüzyon gösterisi ve animasyonlarla çocuklar gönüllerince eğlendi.

Toplu sünnet şöleni etkinliklerine Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, yüzlerce çocuk ve aileleri katıldı. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, ünlü şarkıcı Yusuf Güney'e çiçek vererek teşekkür etti.

Kendileri için hazırlanan sünnet şöleninde eğlenen çocuklar, mutlu olduklarını belirterek, "Burası çok güzel. Ailemle birlikte çok eğleniyorum. Sünnet olmak çok güzel bir şey" dedi.

Oğlunu sünnet ettiren bir anne, "Çok mutluyum. İnşallah damatlığını da görürüm" şeklinde konuştu.

Çocuğu belediye tarafından sünnet ettirilen bir baba çok mutlu olduğunu dile getirerek bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yusuf Güney Fazlı Kılıç Kağıthane Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title