Haberler

Yusuf Güney'in 9 Yıl Hapsi İstendi

Güncelleme:

Şarkıcı, içeri alınmadığı için kavga ettiği gece kulübünün güvenlik müdürüyle mahkemelik oldu. Savcı, hem sanatçı hem de güvenlik müdürü için 9'ar yıl hapis cezası istedi.

Yusuf Güney, geçtiğimiz günlerde Ortaköy'de bir mekana gitmiş fakat kapı güvenliği tarafından tanınmayınca içeri alınmamıştı. Ardından Güney ile mekanın güvenlik müdürü Gökmen Beştaş küfürleşip tartışmıştı. Olayın ardından popçu, Beşiktaş Polis Merkezi'ne giderek Beştaş'ın kendisine hakaret edip darp ettiğini söyleyerek şikayetçi olmuştu.

İKİ TARAF DA ŞİKAYETÇİ

Savcılık olayla ilgili soruşturmayı tamamladı. Hazırlanan iddianamede, Güney'in o gece mekana izinsiz girmeye çalıştığı, içeriye alınmayınca da güvenlik müdürüne hakaret edip tehdit ettiği belirtildi. Mekanın güvenlik müdürü de şikayetçi olunca savcılık her iki tarafa karşılıklı olarak hakaret ve tehdit iddiasıyla dava açtı. Güney ve Beştaş için 9'ar yıl hapis istendi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yusuf Güney Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

rezidans:

At dişli herif.rafet abin kurtarsin seni

6
12
yanıtYanıtla
Cihat:

Ne yani koskoca Yusuf Günes bir gece kulubüne girmek isticek ve giremicek? rezil olur orda olmusda zaten. demekki neymis yusufcum? gitmicekmisin gece kulüblerine

8
1
yanıtYanıtla
kadir:

dünkü bebe

2
7
yanıtYanıtla
KaanMobil-IOS:

Yok 30yil

8
0
yanıtYanıtla
fakir:

tam bir trabzonlu zihniyeti. bar giresunlunun güvenlik müdürü de rizelidir Allah bilir

2
6
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61:

BEN BU GENÇ KARDEŞİMİZİ SEVİYORUM HEM BİR HEMŞERİ OLARAK HEMDE KİŞİLİK OLARAK, TERS HERHANGİ BİR HABERİNİ OKUMADIK BUNLAR NORMAL OLABİLECEK ŞEYLER DE, 9 YIL CEZA İSTEMEK FALAN İŞTE BU HAKİKATTEN TAM BİR KOMEDİ, DENİZ GEZMİŞ İN YARGILANIRKEN MAHKEMEDE GÜLERKEN KAFASINI ÇEVİRDİĞİNİ GÖREN HAKİM ''NEDEN GÜLÜYORSUN'' DİYE SORDUĞUNDA, ''HİÇ SADECE TAM ARKANIZDA ADALET YAZIYORDA ONA GÜLDÜM''DEMİŞ. . .

5
1
yanıtYanıtla
senem:

bence parayla kortulur sanaçılar kolay gitmezler hapse

6
0
yanıtYanıtla
barış:

geçen hafta iftar programında ilahi söylüyorsun bide geçmiş ramazan ayında gece kulübüne gidiyosun. bırakın bu sahtekarlığı ! iyi olmuş!!!!

5
0
yanıtYanıtla
olur böyle vakalar:

Bizim arkadaşta Kenan İmirzalıoğlunu tanımamış, almamıştı içeri :)) amma gülmüştük. Ne bileyim doğuluya benziyordu dedi. . . TV izlemezdi pek . ama kenan efendi gibi çekti gitti

4
0
yanıtYanıtla
emir:

konusmaya bilmeyen cobanlari dikersen kapiya lca bu kimsinin onun bunun kapisinda köpek olup artistlik yaparlar. . sedat peker gelsin hadi almada göreyim:))) yusf yusuf eder

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title