Haberler

Yusuf Erdoğan: Kardeşi Kardeşe Kırdırtanları Allah Islah Etsin

Güncelleme:

"Ben bir asker çocuğuyum." diyerek Türkiye'nin sıcak gündemiyle alakalı konuşan Trabzonsporlu futbolcu, "Kardeşi kardeşe kırdırtanları Allah ıslah etsin. Bu acılar artık son bulsun." dedi.

Trabzonspor'un Beşiktaş'ı 2-1 yendiği maçta takımının ilk golüne imza atan Yusuf Erdoğan, Türkiye'nin günmdemiyle alakalı önemli açıklamalarda bulundu.

"ALLAH ISLAH ETSİN"

Trabzonsporlu futbolcu, "Ülkemizde bu maçtan daha önemli şeyler yaşanıyor. Kalbimiz ve ruhumuz Türk askerinin yanında. Ben bir asker çocuğuyum. Doğu'daki şartların ne olduğunu küçük yaşta öğrendim. Babam da ben de hala aynı heyecan ve şevkteyiz. Ülkemiz için her zaman hizmete hazırız. Bu böyle bilinsin. Doğu'dakiler de bizim kardeşimiz. Kardeşi kardeşe kırdırtanları Allah ıslah etsin. Bu acılar artık bir son bulsun.

"BÜTÜN BÜYÜK MAÇLARI KAZANACAĞIZ"

"Bu sene şampiyon olacağız, tüm büyük maçları kazanacağız." diyen Yusuf, "Taraftarlarımız bizi desteklemeye devam etsin. Bizim ligimiz kuvvete dayalı bir lig. Alt liglerde oynamak farklı, üst liglerde oynamak çok farklı. Bu farkı kapatıyorum. Bu yüzden gün geçtikçe kuvvetlenmek istiyorum. Bu sene farklı Yusuf Erdoğan olacak." dedi.



Öte yandan Trabzonsporlu futbolcular ve teknik ekip, karşılaşma sonrasında soyunma odasında asker selamı verirken, bu fotoğraf bordo mavili kulübün resmi sitesinden paylaşıldı.



Kaynak: Haberler.com / Spor

Yusuf Erdoğan Trabzonspor Beşiktaş Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (108)

emr:

arkadaş şu anda kim kiminle kırılıyor. hangi kardeş hangi kardeşiyle kırılıyor. biz kimlerle savaşıyoruz. askerlerimizi kim şehit ediyor. kırılan kimler. pkk lıları öldürünce nasıl oluyor da kardeş kardeşi öldürmüş oluyor. biz pkk lıları öldürdüğümüze göre kim bu kardeş dedikleri.

30
61
yanıtYanıtla
emr:

millet kardeş lafına takılmış. kardeşi kardeşe KIRDIRTANLAR kimler. onu bir açıklasında gerçek niyetini görelim. o lafın kime gittiği çok açık. ucuz siyaset yapacağına çık topunu oyna. ama o lafın altında da seni ezeceklerinide unutma.

8
72
yanıtYanıtla
kürtce serbest olsun:

Bozkurt işarete yaban benim kardesem olamaz Kahrolsun irkcilik

45
34
yanıtYanıtla
turkmen:

dag sicani benim jardesim okamaz beni arkadan vuran benim kardesim olamazzz ne muylu turkum diyenee

yanıt4
yanıt8
yavuz:

Bozkurt Türk Milletinin işaretidir. Türk Milleti nin ve değerlerinin düşmanı olanlar kahrolsun İnşaAllah. Irkçılık da kahrolsun. Milliyetçiliği Milli değerleri ırkçılık sayan beyinsizler de defolup gitsin artık şu topraklardan

yanıt0
yanıt2
Kıpçak:

Ne kardeşi saçmalama hain onlar sen işine bak terörist onlar evlerin içinde itleri saklıyorlardı askere polise pusu kuruyorlar bu nasıl kardeşlik

23
56
yanıtYanıtla
BENDE BIR KÜRT OLARAK:

"Kardeşi kardeşe kırdırtanları Allah ıslah etsin. Bu acılar artık son bulsun. Aynen katılıyorum.

74
1
yanıtYanıtla
kenan şenMobil-ANDROID:

yusuf cesur çocuktur.inançlıdır ayrıca ve asker çocuğudur.barış istiyor ...bende öyle katılıyorum yusufa

57
1
yanıtYanıtla
emr:

yusuf sen hangi kardeşten bahsediyorsun. kardeş dediğin türkler mi yoksa pkk mı. şu anda türk askeri ile pkk çatışıyor. bunlar mı kardeş. pkk ile ne zaman kardeş olduk. açıklamalarına bence bir açıklık getir. yoksa bu kafayla trabzonda barınabileceğini sanmıyorum.

17
41
yanıtYanıtla
Türkiyeli:

Kardesdeyincr zorunuzami giti once lagi anla sonrayorum yap kafaniz calismaz turk kürt kardes diyor siz pkk dan bas ediyorsunuz adam askerleri savunuyor siz pkkdan bah ediyorsunuz baris istemediginiz beli kürt dendegi zaman akliniza hamen pkk geliyor irkcilar tayipin yalakcisiniz kan mi istiyormusunuz kefe inizi geyin gidin savasin öyle konusmak kolay fasolar

yanıt16
yanıt7
Tüm 108 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title