Haberler

Yürüme Engelli Kızın Tablet Hayali Gerçek Oldu

ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde doğuştan engelli, 17 yaşındaki Sevgi Tay'ın tablet bilgisayar hayali gerçek oldu.

ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde doğuştan engelli, 17 yaşındaki Sevgi Tay'ın tablet bilgisayar hayali gerçek oldu. Silopi Engelliler Yardımlaşma Dayanışma ve Destekleme Derneği Başkanı Abdullah Süer, bir hayırseverin destekleriyle temin ettiği tablet bilgisayarı, Sevgi Tay'a hediye etti.

Doğuştan yürüme engelli olan Sevgi Tay'ın en büyük hayali olan tablet bilgisayara sahip olma isteği, yerine geldi. Silopi Engelliler Yardımlaşma, Dayanışma ve Destekleme Derneği Başkanı Abdullah Süer, kendisini ziyarete gelen hayırsever bir kişiye durumu aktarması Tay'ın hayaline kavuşmasını sağladı. Dernek Başkanı Süer, Sevgi Tay'ın evine giderek hayırseverden aldığı tablet bilgisayarı hediye ederek, selamını iletti. Tablet bilgisayar hayaline kavuşan Sevgi Tay, Dernek Başkanı Süer ve hayırsever vatandaşa teşekkür ederek, şöyle dedi:

"Bugün engelliler günü. Hayalimde bir tablet vardı. Şimdi o gerçek oldu. Abdullah başkana teşekkür ederim. Hayalimi gerçekleştirdiği için. Hiçbirşey söyleyemiyorum. Çok mutluyum. Sevinçten tabletimi de tutamıyorum. Adeta bir mutluluk gibi, sanki üçüncü dünya barışı olmuş."

Dernek Başkanı Abdullah Süer de, Sevgi Tay'ın bir hayalinin olduğunu ve onu gerçekleştirdikleri için duyduğu mutluluğu dile getirdi. Taksicil baba İbrahim Tay da kızının hayalinin gerçekleştiren dernek başkanı ve hayırsevere teşekkür etti. - Şırnak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şırnak Silopi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title