Haberler

Yurtta Sarı Lacivertlilerin Şampiyonluk Kutlamaları

Fenerbahçe'nin ligin bitimine üç hafta kala şampiyonluğunu garantilemesinin ardından İzmir, Adana, Konya, Antalya, Bursa, Van, Edirne, Erzurum, Gaziantep, Şanlıurfa ve Kırıkkale'de sarı lacivertli taraftarlar sokaklara dökülerek kutlama yaptı.

Fenerbahçe'nin ligin bitimine üç hafta kala şampiyonluğunu garantilemesinin ardından İzmir, Adana, Konya, Antalya, Bursa, Van, Edirne, Erzurum, Gaziantep, Şanlıurfa ve Kırıkkale'de sarı lacivertli taraftarlar sokaklara dökülerek kutlama yaptı. Konya ve Diyarbakır'daki kutlamalarda kavga çıktı.

TORKU KONYASPOR TARAFTARLARI, FENERBAHÇELİLERE SALDIRDI

Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu ilan etmesi üzerine Konya'daki sarı-lacivertli taraftar Zafer Meydanı'nda şampiyonluk kutlaması yaptı. O sırada Torku Konyaspor- Akhisar Belediye spor maçından çıkan Torku Konya spor taraftarları, Fenerbahçelilere tepki gösterdi. Bunun üzerine polis, sarı -lacivertli taraftarın etrafını adeta etten duvar ördü ve Konyasporlu taraftarı yaklaştırmadı. Ancak bir grup Konyasporlu, Alaaddin Tepesi'nden meydandaki Fenerbahçelilerin üzerine taş ve şişe fırlattı. Bunun üzerine polis, biber gazlı ve coplu müdahalede bulundu. Konyasporlu taraftar bu kez de polise taş atıp, ara sokaklara dağıldı. Taş attıkları öne sürülen 4 kişi sığındıkları bir kafede gözaltına alındı.

Polis, Fenerbahçeli taraftarı güvenlik açısından Zafer Meydanı'ndan Kültür Park alına götürdü. Konyasporlu taraftar, burada da sarı- lacivertli taraftara saldırmak istemesi üzerine polis müdahale ederek uzaklaştırdı. Konyasporlu taraftarın, araçlarıyla kutlama yapanlara da saldırması üzerine çok sayıda araçta maddi hasar oluştu.

DİYARBAKIR'DA BİJİ FENERBAHÇE TEZAHÜRATLARI

Diyarbakır'daki Fenerbahçeli taraftarlar, Rize spor maçının bitiş düdüğüyle birlikte sokaklara döküldü. Yüzlerce aracı, gelin gibi süsleyen, kadın, erkek, yaşlı çocuk sarı lacivertli taraftarlar, kent merkezinin önemli caddelerinde şampiyonluk turu attı. Bazı semtlerde havai fişekli kutlama yapılırken merkez Yenişehir İlçesi Ofis semtinde toplanan Fenerbahçeli taraftarlar, yeşil kırmızı forma giymiş Diyarbakırsporlu taraftarların saldırısına uğradı. Polisin zaman zaman müdahale ettiği biber gazı kullandığı kutlamalar Türkçe ile Kürtçe tezahüratlar yapıldı. Yaşasın Fenerbahçe anlamına gelen Biji Fenerbahçe tezahüratları yapan sarı lacivert formalı taraftarlar, zafer işareti yaparak, geç saatlere kadar şampiyonluk zaferi kutladı. Bazı Diyarbakırsporlu taraftarların Fenerbahçe bayrağı yakmak istemesi, her iki taraftar grupları arasında zaman zaman kavgaya varan gerginliğe yol açtı. Polisin zamanında müdahalesiyle olaylar büyümeden önlendi.

İZMİR'DE ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI

İZMİR'de, Fenerbahçe'nin ligin bitimine üç hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Gündoğdu Meydanı ve Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan sarı lacivertli taraftarlar, ellerinde bayraklarla tezahürat ederek şampiyonluğu kutladı. İzmir Fenerbahçeliler Derneği önünde toplanan taraftarlar, burada meşale yakarken getirdikleri sarı kırmızı renkte tabutu parçaladı. Bazı Fenerbahçeli taraftarlar da araçlarıyla korna çalarak şehir turu attı.

ANTALYA'DA FENERBAHÇE KARNAVALI

LİGİN bitimine 3 hafta kala şampiyonluğu garantileyen Fenerbahçe, Antalya'da da taraftarları sokağa döktü. Antalyalılar şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı. Fenerbahçe bayrakları ve ellerindeki meşalelerle Antalya Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan taraftarlar, renkli görüntüler oluşturdu. 'Şampiyon Fenerbahçe' diye tezahüratta bulunan taraftar grupları, zaman zaman Galatasaray aleyhine de slogan attı. Bazı taraftarlar Fenerbahçe marşı söyleyerek kent caddelerini dolaşırken, yüzlerce futbolsever de otomobil ve motosikletlerle konvoy oluşturarak tur attı. Cadde ve sokakları trafiğe kapatan taraftarlar şampiyonluğu doyasıya yaşadı. Kutlamalar boyunca Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yoğun güvenlik önlemi aldı. Yoğun trafikte zaman zaman maddi hasarlı kazalar da meydana geldi.

ADANALI FENERBAHÇELİLER SOKAĞA DÖKÜLDÜ

SPOR Toto Süper Lig'in 31. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maçta Çaykur Rize spor ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe, ligin bitimine 3 hafta kala 19. şampiyonluğunu ilan ederken sarı laciverti takımın bu başarısı tüm yurtta olduğu gibi Adana'da da coşkuyla kutlandı. Karşılaşmanın bitiminin ardından Fenerbahçeliler Adana caddelerinde şampiyonluk turu attı. Sarı lacivertli bayraklarla Adana caddelerini renklendiren Adanalılar, araçlarla konvoylar yaparak takımlarının şampiyonluğunu geç saatlere kadar kutladılar.

MERSİN'DE ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARI

MERSİN'de Fenerbahçe taraftarları, sarı lacivertli bayraklarla erken gelen şampiyonluğu kutladı. Maçın bitmesi ile birlikte Adnan Menderes üzerinde bulunan Fenerbahçe Meydanı'na akın eden taraftarlar, 'Şampiyon Fenerbahçe" sloganları attı. Fenerbahçe bayrakları ve meşalelerle kutlama yapan her yaştan taraftarlar, şehir merkezinde şampiyonluk turu attı. Gencinden yaşlısına yüzlerce taraftarın doldurduğu Fenerbahçe Meydanı, karnaval yerine döndü. Şehir sarı laciverte bürünürken, kutlamalarda her hangi bir tatsızlık yaşanmadı. Havai fişek ve meşale gösterilerine sahne olan kutlamalar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

BURSA'DA ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI

Fenerbahçe'nin Çaykur Rize spor ile 0-0 berabere kalarak ligin bitmesine 3 hafta kala şampiyonluğunu garantilemesinin ardından Bursa'da da sarı lacivertli taraftarlar kutlama yaptı. Maç bitimiyle ellerinde Fenerbahçe bayraklarıyla sokaklara dökülen taraftarlar şampiyonluğu doyasıya kutladı. Ayrıca yoldan geçen araçlarda kornalarını çalarak kutlamalara eşlik etti.

GAZİANTEP, ŞANLIURFA, KAHRAMANMARAŞ, ADIYAMAN VE KİLİS'TE ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ

FENERBAHÇE'nin ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi Gaziantep, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Kilis'te sevinç yarattı. Fenerbahçeli taraftarlar, meydanlarda takımları lehine tezahüratta bulunup, gösteriler yaptı.

Gaziantep'te yüzlerce Fenerbahçe taraftarı, 0-0 berabere biten Çaykur Rize maçının bitiş düdüğü ile birlikte takımlarının şampiyonluğunu kutlamak için Atatürk ve Gazi Muhtarpaşa Bulvarı ile Karataş semtinde toplandı. Üzerlerinde Fenerbahçe forması bulunan yüzlerce taraftar yolları araç trafiğine kapatıp, lehine sloganlar attıkları takımlarına sevgi gösterisinde bulundu. Ellerinde meşaleler ile kutlama yapan Fenerbahçe taraftarları, gece geç saatlere kadar süren araç konvoyu ile şampiyonluk sevincini sürdürdü.

Fenerbahçe, Çaykur Rize spor ile golsüz berabere kalan Fenerbahçe şampiyonluğunu ilan etmesi Şanlıurfa'da büyük sevinçle karşılandı. Sarı lacivertli taraftarlar, maç sonunda takımlarının bayraklarını alıp sokağa döküldü. Uzun araç konvoyu ile şehir turu atan taraftarlar, kentin en işlek bölgesi Atatürk Bulvarı'nı yaktıkları meşalelerle sarı laciverte boyadı. Sık sık takımları tezahüratta bulunan taraftarlar için polis kent genelinde güvenlik önlemi aldı.

Kahramanmaraş'ta ise Fenerbahçe'nin Süper Lig'in 2013-2014 sezonunun şampiyonu olması taraftarlar tarafından kutlandı. Maçın bitiş düdüğüyle ellerinde Fenerbahçe bayraklarıyla Şelale Park önünde toplanan taraftarlar, Trabzon Bulvarı'nı tek yönlü trafiğe kapattı. Çok sayıda polisin de yoğun güvenlik önlemi aldığı kutlamalarda, taraftarlar meşalelerle tezahüratlarda bulunarak takımlarının şampiyonluğunu kutladı.

Adıyaman'da da Fenerbahçe taraftarları şampiyonluk haberiyle birlikte meydanlara döküldü. Kentte klakson çalarak araç konvoyu yaptıktan sonra Sümer Meydanı'nda toplanan sarı lacivertli taraftarlar takımları lehine sloganlar attı ve 9 yıl aradan sonra gelen şampiyonluğu kutladı. Kilis'te de Fenerbahçe taraftarları araç ve motosikletleri ile kentte konvoy yaptı. Uzun süre klakson çalarak tur atan Fenerbahçe taraftarları daha sonra Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı ve ellerinde meşale ve bayraklarla takımlarının şampiyonluğunu kutladı.

MARDİN'DE ŞAMPİYONLUK COŞKUSU

MARDİNLİ Fenerbahçeliler, Çaykur Rize spor ile beraber kaldıkları maçın bitiş düdüğüyle birlikte, soluğu cadde ve sokaklarda aldı. Ellerindeki bayrak ve filamalarla takımlarının aldığı şampiyonluğu kutlayan sarı lacivertliler, kent merkezinde araçlarla şampiyonluk turu attı.

Yenişehir'de bulunan Mardin Fenerbahçeliler Derneği'nde gün boyu şampiyonluk maçı öncesi hazırlıklar yapan ve dernek binasını bayrak ve flamalarla süsleyen taraftarlar, maçın tamamlanmasıyla birlikte şampiyonluk şerefine, Mardin'in plaka rakamı olan 47 adet havai fişekle şampiyonluğu kutladı. Maç sonunda kendilerini dışarıya attan Fenerbahçeliler, ellerindeki meşale ve bayraklarla şampiyonluk şarkıları söyleyerek şehirde araçlarıyla tur attı. Tarihi kentin mistik havasını solumak üzere kentte bulunan turistlerin de şampiyonluk kutlamalarına katılıp, renkli görüntülerle coşkuya ortak oldular.

ERZURUM'DA FENERBAHÇE ÇOŞKUSU

SPOR Toto Süper Lig'de Çaykur Rize spor ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından şampiyonluğu garantileyen Fenerbahçe'nin Erzurum'daki taraftarları sokağa döküldü.

Ellerinde sarı kırmızı bayraklarla saatlerce eğlenen taraftarlar şampiyonluk sevincini doyasıya kutladı. Ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe'nin Erzurum'daki binlerce taraftarı kentte bayram havası estirdi. Cumhuriyet caddesine çıkan taraftarlar attıkları slogan ve söyledikleri marşlar ile şampiyonluklarını kutlayarak eğlendiler. Çok sayıda taraftar otomobilleri ile konvoy yaparken, tarihi Yakutiye Medresesi önünde toplanan taraftarlar daha sonra Cumhuriyet caddesine çıkarak sloganlar eşliğinde yürüdüler. Polisin aldığı geniş güvenlik önlemi altında Atatürk'ün anıtının bulunduğu havuz başına giden taraftarlar sevinçlerini burada da sürdürdü. Bazı taraftarlar elbiseleri ile havuza girerek bu coşkuyu doyasıya yaşadı. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden kutlamalar olaysız sona erdi.

VAN VE HAKKARİ'DE FENERBAHÇE COŞKUSU

Fenerbahçe'nin Çaykur Rize spor ile golsüz berabere kalarak şampiyonluğunu garantilemesi Van ve Hakkari'de taraftarları sokağa döktü.Maçın bitiş düdüğüyle birlikte Sarı-Lacivertli taraftarlar Van'ın en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi üzerinde bir araya geldiler. Meşale yakıp takımları lehine tezahüratta bulunan taraftarlar, Cumhuriyet ve Kazım Karabekir caddeleri üzerinde yürüyüş yaparak erken şampiyonluğun keyfini yaşadı. Araç sürücüleri de korna çalarak şehir turu atarken, polis ekipleri olası bir olaya karşı geniş güvenlik önlemi aldı. Hakkari'de de taraftarlar Fenerbahçe bayraklarıyla sokaklarda tezahürat yaparak araçlarla tur attı. Taraftarlara bazı vatandaşlar balkonlarından alkışlarla destek verdi.

EDİRNE'DE ŞAMPİYONLUK COŞKUSU

Edirne'de televizyondan maçı izleyen sarı lacivertli takımın taraftarları maçın bitiş düdüğü ile birlikte sokaklara döküldü. Zübeyde Hanım Caddesi'nde bir araya gelen yaklaşık 3 bin kişilik taraftar grubu ellerinde bayraklarla meşaleler yakarak 19'ncu şampiyonluğu doyasıya yaşadı. Yolu trafiğe kapatan Fenerbahçeli taraftarlar yoldan geçmeye çalışan araçları da salladı. Polis ekiplerinin uyarlarına rağmen yoldan çekilmeyen taraftarlar yolun kapanmasına neden oldu.

Şampiyonluğu araçlarında kutlayanlar uzun konvoylar oluşturdu. Ellerinde bayraklarla araçlarının üzerlerine çıkan sarı lacivertli ekibin taraftarları şehir sokaklarında şampiyonluk turu attı. Taraftarların 'İmparator Fatih Terim' sloganları atması da dikkat çekti.

TEKİRDAĞ'DA FENER COŞKUSU

Tekirdağ'daki Sarı-lacivert coşku yollara taştı. Fenerbahçe'nin ligin bitimine 3 hafta şampiyonluğunu ilan etmesi üzerine taraftarlar ellerinde bayraklarla Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı. Ellerinde bayraklarla sokaklara çıkan taraftarlar, sahil yolunu trafiğe kapattı. Yüzlerce Fenerbahçe taraftarı, meşaleler, havai fişekler, pankartlar ve tezahüratlarla şampiyonluk coşkusunu yaşadı. Araçları ile Tekirdağ caddelerinde konvoy oluşturan taraftarlar klakson sesleri ile eşlik etti. Herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için emniyet güçleri tedbirler aldı. Taraftarların zaman zaman yolu trafiğe kapaması polisin ikazları sonucu yeniden trafiğe açıldı.

ÇORLU'DAKİ KUTLAMALAR

Tekirdağ'ın Çorlu İlçesi'nde ise kutlamalar, Omurtak Caddesi Atatürk meydanında yapıldı. Takımlarının bayraklarıyla Atatürk Meydanı'na gelen taraftarlar şampiyon Fenerbahçe sloganları eşliğinde gönüllerince takımlarının şampiyonluğunu kutladı. Polis cadde üzerinde araçların önünü kesmek isteyen taraftarlara izin vermedi. Grup Omurtak Caddesi üzerinde Cumhuriyet Meydanı'na yürüdü. Burada bir süre duran taraftarlar tekrar Atatürk meydanına meşaleler ile yürüyerek gönüllerince eğlendi. Çok sayıda araç sahibi de konvoya katılarak şampiyonu şehir turu atarak kutladı.

KIRKLARELİ'DEKİ KUTLAMALAR

Kırklareli'nde vilayet meydanında maç sonunda toplanan taraftarlar ellerinde meşaleler takımlarının şampiyonluğunu kutladı. Ellerinde bayraklar ve meşalelerle birlikte sloganlar atan sarı-lacivertli takımın taraftarları araçlarla konvoylar yaparak şehirde tur attı.

ZONGULDAK'TA FENERBAHÇE'NİN ŞAMPİYONLUĞU COŞKUYLA KUTLANDI

FENERBAHÇE'nin, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğunu ilan etmesi Zonguldak'ta coşkuyla kutlandı.Fenerbahçe - Çaykur Rize spor maçının bitiş düdüğünün ardından takımlarının şampiyonluğunu ilan etmesiyle sarı-lacivertli taraftarlar, sokaklara döküldü. Taraftarların kimisi araçlarıyla caddede tura çıkarak şampiyonluğu coşkuyla kutladı. Slogan ve marşlar söyleyerek sevinç gösterilerinde bulunan yaklaşık 300 taraftarda maçın ardından Valilik binası önünde toplandı. Grup, ardından marşlar söyleyerek Gazipaşa Caddesi'nde yürüyüş yaptı. Polisin olay çıkmaması için önlem aldığı kutlamalar, geç saatlere kadar devam etti.

EREĞLİ'DE SARI LACİVERTLİLERİN SEVİNCİ

Ereğli İlçesi'nde de maç bitiminin ardından sahilde toplanan taraftarlar, şampiyonluğu doyasıya kutladı. Bazı taraftarlar, kutlamalara araçlarıyla katılarak trafikte ilerleyen otomobilleri durdurarak sallamaya başladı. Araçların içindeki kadın ve çocukların korkarak birbirine sarıldığı görüldü.

ŞAMPİYONLUĞU COŞKUYLA KUTLADILAR

Bolu'da Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'nin ligin bitimine üç hafta kala Çaykur Rize spor ile berabere kalarak şampiyonluğu ilan etmesi coşkuyla kutlandı. Maçın ardından kentin en işlek caddesi olan İzzet Baysal Caddesi'nde toplanan taraftarlar takımlarının şampiyon olmasının sevincini yaşadılar. Sarı lacivertli taraftarlar meşaleler yakıp ellerinde bayraklarla tezahüratlar eşliğinde yürüyüş yaptı. Bazı taraftarlar da araçlarına astıkları bayraklarla konvoy halinde gezerek şampiyonluk kutlaması yaptı.

MUĞLA'DA ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI

MUĞLA'da, ligin bitimine üç hafta kala gelen şampiyonluğu sarı-lacivertli taraftarlar, sağanak yağmur ve dolu yağışına rağmen doyasıya kutladı.

Fenerbahçe'nin kendi sahasında Çaykur Rize spor ile 0-0 berabere kalarak ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından taraftarlar meydanlara akın etti. Ellerindeki meşaleler ve bayraklar ile Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan sarı-lacivertliler, 'Şampiyon', 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz', 'Vur vur inlesin, cimbom dinlesin' tezahürat etti. Yoğun güvenlik önlemenin alındığı kutlamalarda, bazı taraftarlar araç konvoyu oluşturup, zafer turu attı. Kutlamalar devam ederken başlayan sağanak yağmur ve dolu yağışına rağmen taraftarlar kutlamaya devam etti.

BODRUM'DA YAĞMUR ALTINDA ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ

Fenerbahçe'nin şampiyonluğu, Muğla'nın Bodrum ilçesinde yağmur altında düzenlenen kortej ve sevinç gösterileri ile kutlandı.

Fenerbahçe taraftarlarının Çaykur Rize spor maçının ardından Bodrum'da düzenlediği şampiyonluk sevinci kutlamasına yaklaşık 200 kişi katıldı. Sağanak yağışa rağmen Bodrum Belediye Meydanı'nda toplanan taraftarlar, bayrakları ve meşaleleri ile Atatürk Anıtı önünde İstiklal Marşı söyledi. Taraftarlar, yağmur altında şampiyonluk sevincini yaşadı. Yoldan geçen arabaların kornalarla, turistlerin ise alkışlarla destek verdiği taraftarların sevinç gösterileri yaklaşık bir saat sürdü. Taraftarlar Bodrum caddelerinde uzun araç konvoyu oluşturarak dağıldı.

FENERLİ TARAFTARLAR ÇANAKKALE'DE ŞAMPİYONLUĞU KUTLADI

ÇANAKKALE'de Fenerbahçeli taraftarlar, takımlarının şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından sokaklara dökülerek kutlama yaptı. Spor Toto Süper Ligin 31. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan maçta Çaykur Rizespor ile 0-0 berabere kalarak ligin bitimine 3 hafta kala 19. şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe tüm yurtta taraftarlarını sokağa döktü. Çanakkale'de de Fenerbahçeli taraftarlar, maçın bitiş düdüğüyle birlikte şampiyonluğu kutlamaya başladı. Şehir içinde uzun araç kuyrukları oluşturan taraftarlar geç saatlere kadar korna çalarak şampiyonluk kutlaması yaptı. Kentte trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Maçı izledikleri kafelerden çıkarak İskele Meydanı'nda toplanan kalabalık taraftar grubu ise meşaleler yakıp, şampiyonluk şarkıları söyleyerek kutlama yaptı. Taraftarlar, kordon boyunda da şampiyonluk şarkıları söyleyerek yürüdü.

BİLECİK VE KÜTAHYA'DA FENERBAHÇE TARAFTARLARINDAN ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI

BİLECİK ve Kütahya'da yüzlerce Fenerbahçe taraftarı cadde ve sokaklarda 'Şampiyon Fenerbahçe' diyerek yürüdü. Taraftarlar oluşturdukları araç konvoylarıyla tur attı.

Fenerbahçe'nin Çaykur Rizespor ile berabere kalıp 1 puan alarak şampiyonluğu ilan etmesi Bilecik'te coşkuyla karşılandı. Yaklaşık 500 kadar Fenerbahçe taraftarı kent merkezinde toplandı. Ellerindeki meşaleleri yakıp Fenerbahçe marşını söyleyen taraftarlar sık sık 'Şampiyon Fenerbahçe' diye bağırdı. Kalabalık yürüyerek geldikleri Cumhuriyet Meydanı'nda sevinç gösterilerini sürdürdü. Fenerbahçeli taraftarlar oluşturdukları araç konvoyu ile Bilecik'te tur atıp şampiyonluğu kutladı.

KÜTAHYA'DA 2 GÖZALTI

Kütahya'da da çok sayıda Fenerbahçe taraftarı da şampiyonluğu kutladı. Çaykur Rizespor karşılaşmasını televizyonlardan izleyen taraftarlar maç bitiminde sokağa döküldü. Sevgi Yolu'nda bir araya gelen yaklaşık 800 kadar taraftarlar burada meşaleler yakıp Fenerbahçe bayraklarını sallayarak yürüdü.

Polisler kalabalığı yolu trafiğe kapatmamaları konusunda uyardı. Alkollü olduğu bildirilen bir kişi polisle tartışmaya girince yaka paça gözaltına alındı. Kalabalık kent merkezinde yürüyüş yapıp Zafer Meydanı'na geldi. 'Şampiyon Fenerbahçe' diye bağıran kalabalık tekrar yürüyüşe geçti. Polisler kalabalığın dağılması konusunda uyarılarda bulundu. Çevik kuvvet polislerini gören kalabalık ara sokaklara girerek dağıldı.

Bu arada Kütahya'da Fenerbahçe taraftarları oluşturdukları araç konvoyu ile kentte tur attı. Konvoyda bulunan ve sürücüsünün alkollü olduğu belirtilen bir otomobili polisler durdurmak istedi. Dur ihtarına uymayıp kaçmaya çalışan sürücü ilerideki kavşakta önündeki araçların kırmızı ışıkta durması üzerine arkasından gelen polisler tarafından yakalandı. Polislerle tartışmaya giren ve aracının da yakalaması bulunan sürücü kısa süren arbedenin ardından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

TOKAT'TA FENERBAHÇE COŞKUSU

TOKAT'ta, Spor Toto Süper Lig'de ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Fenerbahçe'nin taraftarları şampiyonluk coşkusu doyasıya kutladı.

Kentte Fenerbahçe'nin kendi sahasında Çaykur Rizespor ile oynadığı karşılaşmayı kafelerden takip eden taraftarlar maçın ardından Niksar yolu kavşağında toplandı. Burada meşaleler yakan sarı lacivertli taraftarlar ardından Gaziosmanpaşa Bulvarı üzerinden Cumhuriyet Meydanına kadar yürüdü. Slogan atarak yürüyen taraftarlara, araçlarıyla şampiyonluk kutlamasına gelen vatandaşlar da destek verdi. Yürüyüş sonrası Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen yüzlerce taraftar burada meşale yakıp şampiyonluğu kutladı. Sarı lacivertli taraftarlar ayrıca uzun süre Aziz Yıldırım lehine slogan attı.

KIRIKKALE'DE FENERBAHÇELİ TARAFTARLARIN ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI

Kırıkkale'de Fenerbahçe-Çaykur Rize Maçı'nın bitiş düdüğünün çalınmasının ardından Fenerbahçeli taraftarlar kendilerini sokağa atarak şampiyonluğu kutladı.

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Ligi 2013-2014 sezonunu ligin bitimine 3 hafta kala şampiyon olarak tamamlamayı garantilemesinin ardından Sarı-lacivertli taraftarlar şampiyonluğu kutladılar. Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan binlerce Fenerbahçeli ellerinde takımlarının bayraklarıyla cadde ve sokaklarda oyunlar oynayıp halay çekti . Bazı Fenerbahçeli taraftarlar da araçlarıyla Zafer, Ankara, Hürriyet, Atatürk Bulvarında tur atarak şampiyonluğu kutladılar. Polis, geniş güvenlik önlemleri alırken şampiyonluk kutlamaları Cumhuriyet Meydanı'ndaki havai fişek gösterisinin ardından sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fenerbahçe İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title