Haberler

Yurtta Kış

Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Gedik, "Dün gece baslayan kar yağışı maalesef ilçemizin çoğu bölgesini olumsuz etkilemiştir.

Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Gedik, "Dün gece baslayan kar yağışı maalesef ilçemizin çoğu bölgesini olumsuz etkilemiştir. Bu yağıştan dolayı bir çok elektrik direği yıkılmış, hatlar kopmuştur." dedi.

Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün gece başlayan kar yağışının ilçedeki hayatı olumsuz etkilediğini söyledi.

Başta ilçeye bağlı yollar olmak üzere köy yollarını açmaya çalıştıklarını aktaran Akgedik, "Dün gece başlayan kar yağışı maalesef ilçemizin çoğu bölgesini olumsuz etkilemiştir. Bu yağıştan dolayı birçok elektrik direği yıkılmış, hatlar kopmuştur. Büyükşehir Belediyesi, Aladağ Belediyesi ve orman işletme araçları koordineli olarak önce köylere ulaşım yollarını açıyoruz. Elektrikçiler için ulaşım sağlama gayretindeyiz. Şu saatte bile ekipler köy yollarında çalışmaya devam ediyor." dedi.

Bu nedenle sokak aralarına giremediklerini kaydeden Akgedik, yarın merkez ve diğer mahallelere etap etap elektriğin verileceğini ve şu anda yüzde 80 oranında köy yollarına ulaşımın sağlandığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Akgedik Mustafa Gedik Aladağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title