Haberler

Yurt Genelinde Yağışlı Hava Hakim Olacak

Güncelleme:

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurt genelinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava hakim olacak.

Meteoroloji'nin yaptığı son değerlendirmeye göre, ülke genelinde kimi zaman kuvvetli olmak üzere yağmurlu havanın hakim olması bekleniyor

YAĞIŞLAR ÜLKE GENELİNDE HAKİM OLACAK

Yapılan son değerlendirmelere göre; öğleden sonra Edirne, Kırklareli, Ankara, Çankırı, Bolu, Karabük ve Kastamonu çevreleri, gece saatlerinde ise Marmara bölgesi ile Batı Karadeniz bölümünün sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde Sakarya, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

SICAKLIK MEVSİM NORMALLERİNİN ÜZERİNDE

Hava sıcaklığının ülke genelinde artarak mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor. Rüzgar, ülkemizin iç ve batı kesimlerinde güney ve güneybatı yönlerden, Marmara ve Karadeniz kıyılarında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

ADANA'DA SICAKLIK 30 DERECEYİ AŞACAK

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, öğleden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 29

İstanbul: Parçalı zamanla çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 23

İzmir: Parçalı bulutlu 27

Adana: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 31

Antalya: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 24

Konya: Parçalı bulutlu 28

Manisa: Parçalı bulutlu 30

Samsun: Parçalı zamanla çok bulutlu 28

Trabzon: Parçalı bulutlu 30

Erzurum: Parçalı bulutlu 21

Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 27

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kırklareli Marmara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (2)

HANDAN USTAMobil-ANDROID:

KUVVETLİ YAĞIŞ

1
6
yanıtYanıtla
MMOM:

‘’Ya hayyü hıyne la hayye fi deymumiyyeti mülkihi ve bekaih’’ Uzun ömürlü ve hastalıklardan ve afetlerden uzak rahat bir yaşam isteyenler bu esmayı okumayı adet haline getirsinler.

2
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title