Haberler

Meteoroloji'den 14 İle Kuvvetli Yağış Uyarısı

Güncelleme:

Meteoloji; Ordu, Sivas, Kayseri, Niğde, Bingöl, Muş, Malatya, Kahramanmaraş, Osmaniye, Adana, Hatay, Van, Trabzon ve Rize'de etkili olacak yağışlar konusunda uyardı.

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin doğu kesimleri ile Doğu Akdeniz'in parçalı bulutlu, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeyi, Ordu, Sivas, Kayseri, Niğde, Bingöl, Muş, Malatya, Kahramanmaraş, Osmaniye, Adana'nın iç kesimleri ve Toroslar mevkii, Hatay'ın kuzey kıyıları ile Van'ın kuzey ve doğusunun yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer bölgelerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların sabah saatlerinde Ordu'nun batısı ile Trabzon'un doğusu ve Rize'nin batısında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

SICAKLIKLARDA DEĞİŞİKLİK OLMAYACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığında ülke genelinde önemli bir değişiklik olmayacak. Sıcaklar, kuzey, iç ve doğu kesimlerde mevsim normalleri civarında, Güney Ege ve Akdeniz kıyı kesimlerinde mevsim normallerinin 2 ila 5 derece üzerinde seyredecek. Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, iç ve batı kesimler ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetlice (30-50 km/saat) esecek.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Az bulutlu ve açık 28

İstanbul: Az bulutlu ve açık 31

İzmir: Az bulutlu ve açık 34

Adana: Az bulutlu ve açık zamanla parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra kuzey çevreleri ile Toroslar mevkii yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 35

Antalya: Az bulutlu ve açık 38

Samsun: Parçalı bulutlu 28

Trabzon: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı (Yağışların sabah saatlerinde Trabzon'un doğusunda yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor) 26

Erzurum: Parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 35

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Trabzon Sivas Ordu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (13)

Hasret:

Eeeee ıslanan, yağmurdan kaçan bayanlar nerede. Böyle hava durumu mu olur?.

6
0
yanıtYanıtla
sipisyan:

Sivasta şiddetli yağış yazıyor ama hava durumu sivasta damla düşmeyecek diyor. bir de meteoroloji neden halkı uyarıyor, belediyeleri veya devleti uyarsın. hopada sürekli halk uyarıldı, sanki halk kalkıp dereleri genişletecek, setler kuracak, kepçeleri hazırlayacak.

5
0
yanıtYanıtla
Abdullah Mobil-IOS:

Biberlerini balkondan kaldir serap :)

5
0
yanıtYanıtla
Adanasporlu AdanaMobil-IOS:

Adana son bir haftadır maşallah çok güzel.Cennet gibi olmaya başladı canım memleketim

3
1
yanıtYanıtla
Bak şimdi:

3 ile yağış uyarısındaki resme bak. 14 il diyon şu resme bak arkadaş..

2
0
yanıtYanıtla
Bambam:

Mersinde yarın 30 Ağustos güreşleri var. Yağmur yağmasın.

2
0
yanıtYanıtla
Aşağısı kurtarmaz:

Başlıktaki resim kesmedi. Daha iyisini yaptığınızı biliyoruz. Arşive bi daha baksanız..

2
0
yanıtYanıtla
Bambam:

:)))) çok güldüm yaaa

yanıt2
yanıt1
HAKLI....:

Bİ DAHAKİ YAZA KADAR YİNE. . . . . . . . . . . . HERİ YERİ SEL GÖTÜRECEK. . . . . . . . . . . . . . SEÇTİKLERİ . . . . . . . CAHİL BELEDİYE BAŞKANLARI. . . . . . . . DERELERİ , DARALTMIŞ. . . . . . . . . . . . . . . KÖPRÜLER ALÇALTILMIŞ. . . . . . GECEKONDULAR DERE KENARINA YAPILMIŞ. . . . . . . . SU TAHLİYE KANALLARI TAM Bİ UCUBE. . . . . . YOK DEMESİNLER DİYE YAPILMIŞ. . . . . . . . . DOKTORDAN. . . . AVUKATTAN. . . . VS. . . . BELEDİYE BAŞKANI OLURSA BÖYLE OLUR. . . . . . . PARASI OLAN BELEDİYE BAŞKANI ADAYI. . . . DOLAYISI İLE BELEDİYE BAŞKANI. . . . . . OLUYOR. . . . BUNUN ADI. . DEMOKRASİ. . . BU ÇİLE BİTMEZ.

1
0
yanıtYanıtla
ERKAN ER:

HER NEDENSE , HER METEOROLOJİ HABERİNDE TORNADO GİBİ KARI RESMİ

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title