Haberler

Yurtta Asayiş

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Uyuşturucuyla mücadele kapsamında Girne Caddesi'nde durdurulan otomobilde narkotik köpekleri kullanılarak yapılan aramada 2 gram esrar ele geçirildi.

Araçtaki M.Ş.U. (30) ve M.Y. (24) gözaltına alındı. Zanlıların ifadeleri doğrultusunda uyuşturucu sattığı belirlenen S.Ç'nin Örnekköy Mahallesi'ndeki evinde yapılan aramada 2 kök Hint keneviri bulundu.

Adliyeye sevk edilen S.Ç, "uyuşturucu imal ve ticareti yapmak"tan tutuklandı, diğer 2 zanlı savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Samsun'daki bıçaklı kavga

Samsun'un İlkadım ilçesinde eniştelerini bıçakla yaraladıkları öne sürülen 2 kardeş tutuklandı.

Fevzi Çakmak Mahallesi'nde enişteleri Ertan Ç'yi bıçakla yaraladıkları iddiasıyla gözaltına alınan Birol A. (22) ve ağabeyi Erol A'nın (24) emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İlkadım'da dün Birol A. ve ağabeyi Erol A. ile enişteleri Ertan Ç. arasında tartışma çıkmıştı. Tartışma kavgaya dönüşmesi üzerine bıçakla yaralanan Ertan Ç, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Zanlılar, gözaltına alınmıştı.

Bursa'da uyuşturucu operasyonları

Bursa'da düzenlenen iki operasyonda 3 kilo 640 gram esrar ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesi ekipleri, merkez Yıldırım ve Nilüfer ilçelerinde M.T.Ö. (52) ile S.T'nin kentte uyuşturucu ticareti yaptığını tespit etti.

Ekipler, özel eğitimli narkotik köpeğinin de kullanıldığı operasyonlarda, zanlılara ait adres ve otomobillerdeki aramada 3 kilo 640 gram buldu.

Gözaltına alınan M.T.Ö, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. S.T'yi yakalama çalışmaları sürüyor.

Muğla'da uyuşturucu operasyonu

Muğla'nın Ula ilçesinde turizm merkezlerinde satılmak üzere plastik bardaklarda yetiştirilen 8 kilo 400 gram esrar ile 65 kök Hint keneviri ve 650 gram kenevir tohumu ele geçirildi.

İhbarı değerlendiren jandarma ekipleri, Akyaka Mahallesi'nde T.K'ya ait ev ve eklentilerine narkotik köpeğinin de kullanıldığı operasyon düzenledi.

Aramada, turizm merkezlerinde satılmak üzere plastik bardaklarda yetiştirilen 8 kilo 400 gram esrar ile 65 kök Hint keneviri ve 650 gram kenevir tohumu ele geçirildi.

Gözaltına alınan T.K, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Antalya'da uyuşturucu operasyonu

Kumluca ilçesinde otomobilde yapılan aramada 102 gram eroin ele geçirildi.

Bir ihbarı değerlendiren Kumluca Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde 07 V 0323 plakalı otomobili durdurdu. Otomobilde yapılan aramada 102 gram eroin ele geçirildi, araçtaki Latif Can A, Hakan Y, ve Murat A. gözaltına alındı.

"Uyuşturucu bulundurmaktan" sabıkalı 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece "uyuşturucu bulundurmak ve uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan tutuklandı.

Kaynak: AA / Güncel

Karşıyaka İlkadım Samsun İzmir 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title