Haberler

Yurtta Asayiş

Sivas'ın Suşehri ilçesinde kuvvetli rüzgar nedeniyle bir apartmanın çatısından kopan güneş enerji paneli parçasının isabet ettiği kişi yaralandı.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde kuvvetli rüzgar nedeniyle bir apartmanın çatısından kopan güneş enerji paneli parçasının isabet ettiği kişi yaralandı.

Sivas Caddesi'ndeki 5 katlı bir apartmanının çatısındaki güneş enerji paneli, kuvvetli rüzgar nedeniyle yerinden uçtu. Güneş enerji panelinden kopan parça, apartmanın önündeki Akif Özay'ın (60) kafasına isabet etti.

Suşehri Devlet Hastanesine kaldırılan Özay, ilk müdahalenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi. Özay'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Bekçi köpeği sahibini yaraladı

Aksaray'da bekçi köpeğinin ısırması sonucu yaralanan kişi, hastaneye kaldırıldı.

Hasas Mahallesi'nde ikamet eden Rahmi Yüce, tavukları yediği gerekçesiyle bahçedeki köpeğini, traktörünün arkasına bağlayarak, evden uzaklaştırmaya çalıştı.

Bu sırada zinciri kopan köpek, sahibi Yüce'ye saldırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen Aksaray Belediyesi Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi ekipleri, köpeği iğneyle uyuşturdu.

Kolu ve göğsünden yaralanan Yüce, Aksaray Devlet Hastanesine kaldırdı. Yüce'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Bekçi köpeği, hayvan polikliniğine götürüldü.- Isparta'da uyuşturucu operasyonu

Isparta'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, 6 kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı. Bir süre devam eden araştırmanın ardından önceden belirlenen 6 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda M.A, G.O.Ş, M.A, Ü.K, M.A. ve M.S.B. gözaltına alındı. Zanlıların üzerindeki aramada, 150 paket birer kullanımlık eroin ile uyuşturucu madde kullanımında faydalanılan çok sayıda aparat ele geçirildi.

Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçlamasıyla tutuklandı.

Kaybolan alzaymır hastası aranıyor

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 3 gün önce ayrıldığı evine dönmeyen alzaymır hastasının bulunması için çalışma başlatıldı.

Alzaymır hastası Emin Altın (82), 19 Nisan'da Söğütpınar Mahallesi'ndeki evinden köpeğiyle ayrıldı.

Altın'ın aynı gün eve dönmemesi üzerine yakınları, güvenlik güçlerine kayıp ihbarında bulundu.

Jandarma ve AFAD çalışanları ve UMKE ile bazı sivil toplum kuruluşlarından yaklaşık 70 kişinin katıldığı arama çalışmalarında eğitimli köpekler de kullanılıyor.

Arama çalışmalarına çevredeki mahalleliler de destek veriyor.

Van'da hırsızlık operasyonu

Van'da, değişik tarihlerde ev ve iş yerlerinden hırsızlık yaptığı iddia edilen kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kent merkezindeki iş yeri ve evlerden yapılan hırsızlıklarla ilgili soruşturma başlattı.

Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, kent merkezinde bir adrese operasyon düzenledi.

Operasyonda, ev ve iş yerlerinden elektronik eşya, kablo ve 30 bin lira değerinde tesbih çaldığı iddia edilen U.Ç. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen U.Ç, "konut dokunulmazlığını ihlal", "mala zarar verme" ve "ikametten hırsızlık" suçlarından tutuklandı.

Kaynak: AA / Güncel

Aksaray Suşehri 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title