Haberler

Yurtta Asayiş

Elazığ'da, bir otomobilde 26 kilogram esrar ele geçirildi.

Elazığ'da, bir otomobilde 26 kilogram esrar ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, otomobille kente yüklü miktarda uyuşturucu getirileceği bilgisine ulaştı.

Ekipler, Diyarbakır yönünden Elazığ'a gelen zanlıların bulunduğu otomobili il sınırından itibaren takibe aldı. Araç, şüphelilerle kısa süreli kovalamacanın ardından Mollakendi mevkisinde durduruldu.

Otomobildeki aramada, 26 kilogram kubar esrar bulundu.

Araçtaki H.K. (31), A.Ö. (23), I.A. (32) ve E.D. (25), gözaltına alındı.

Sahte deterjan operasyonu

Batman'da bir iş yerinde 600 litre sahte sıvı deterjan ele geçirildi.

İhbar üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, kentte tespit edilen iş yerinde arama yaptı. Sahte olduğu değerlendirilen 600 litre sıvı deterjan bulundu.

Olayla ilgili bir kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

Kaçak sigara operasyonu

Eskişehir'de düzenlenen operasyonda 4 bin 401 paket kaçak sigara ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığına, Sivrihisar ilçesinde H.S'nin (41) kaçak sigara ticareti yaptığı ihbarında bulunuldu.

İhbar üzerine harekete geçen güvenlik güçlerince zanlının ev ve otomobilinde yapılan aramada 4 bin 401 paket kaçak sigara bulundu.

Gözaltına alınan H.S'nin sorgulamasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

-"Dur" ihtarına uymayan sürücüye hapis cezası

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde, jandarma trafik ekiplerinin "Dur" ihtarına uymayarak kaçan alkollü sürücüye, 9 ay hapis cezası verildi.

Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri, 23 Şubat'ta Elbistan-Nurhak karayolu ilçe girişinde S.P. idaresindeki 46 EG 622 plakalı otomobili durdurmak istedi.

"Dur" ikazına uymayan sürücü S.P, otomobili trafik ekiplerinin üzerine sürdükten sonra kaçtı.

Jandarma trafik ekibinin, durumu polise bildirmesiyle S.P'nin kullandığı araç Malatya Caddesi'nde durduruldu.

Elbistan Devlet Hastanesinde yapılan kontrolde alkollü olduğu belirlenen S.P. hakkında "Trafik güvenliğini tehlikeye sokma", "Alkol ve uyuşturucu maddenin etkisi altındayken araç kullanma" ve "Görevi yaptırmamak için direnme" suçlarından Elbistan 3. Asliye Ceza Mahkemesinde dava açıldı. Mahkeme heyeti, S.P'yi, trafik güvenliğini tehlikeye sokma suçundan 3, kasten yaralamaya teşebbüs ve bu eylemini araçla gerçekleştiği gerekçesiyle 6 ay olmak üzere 9 ay hapis cezasına çarptırdı.

Sahte plaka ve ruhsatla dolandırıcılık iddiası

Adana'da bir iş adamı, sipariş verdiği malzemeyi getirtmek için anlaştığı nakliyecinin, sahte plaka ve evrakla kendisini dolandırdığı iddiasıyla polise başvurdu.

Çanta ile deri ürünleri imalatı ve satışı yapan iş adamı Halil Ölmez, İstanbul'da bir firmaya, çanta üretiminde kullandığı 105 bin liralık malzeme siparişi verdi.

Malzemeleri getirtmek için Gebze'deki nakliyeciler sitesi yetkilileriyle görüşen Ölmez, tavsiye üzerine tır sürücüsü F.K. ile 2 bin liraya anlaştı. Ölmez, malzemelerin yüklendiği tır, öngörülen sürede Adana'ya ulaşmayınca dolandırıldığını anlayıp polise başvurdu.

Kaynak: AA / Güncel

Elbistan Batman Elazığ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title