Haberler

Yurtta Asayiş

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde silahla havaya ateş eden 2 genç, kazayla arkadaşlarının ölümüne sebep oldu.

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde silahla havaya ateş eden 2 genç, kazayla arkadaşlarının ölümüne sebep oldu.

Alınan bilgiye göre, Nurdağı ilçesine bağlı Bademli Mahallesi'ndeki boş bir araziye gelen ve alkollü oldukları belirtilen M.T. (24), H.C. (20) ve Ziya Kömüroğlu (19), burada sohbet etmeye başladı.

Daha sonra M.T. ile H.C, araçlarındaki tabancalarını çıkarıp havaya rastgele ateş açtı. Hangi silahtan çıktığı henüz belirlenemeyen bir kurşun, Ziya Kömüroğlu'na isabet etti.

Arkadaşları tarafından Nurdağı Devlet Hastanesine götürülen Kömüroğlu, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. M.T. ve H.C'yi gözaldı.

Uyuşturucu ticareti yapmaktan 5 kişi tutuklandı

Isparta'da polis ekipleri, kent merkezinde uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Sürdürülen takipte uyuşturucu madde kullanan 30 kişi hakkında işlem yapan ekipler, birer kullanımlık 200 paket eroin ele geçirdi.

Çalışmaları genişleten ekipler, uyuşturucu madde ticareti yaptıkları belirlenen 5 kişiyi tespit etti. Kent merkezinde çok sayıda adrese düzenlenen eş zamanlı operasyonda İ.K, B.Ç, İ.Ö, M.S. ve U.E.G. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

- "Tırnakçılık" yöntemiyle dolandırıcılık

Isparta'da, bir alışveriş merkezindeki markete giren kişi, aldığı ürünlerin karşılığında kasiyere 200 lira verdi. Ardından, bozu para vereceğini söyleyerek, verdiği parayı gelen alan şüpheli, ardından da verdiğini iddia ettiği 200 lirayı kasa görevlisinden istedi.

Kasiyerden aldığı iki adet 100 liranın bir tanesini ürünlerin bedeli için kasiyere veren şüpheli, kasiyerden aldığı para üstüyle marketten ayrıldı.  Bir süre sonra dolandırıldığını fark eden kasiyer, durumu polis ekiplerine bildirdi. İş  yerinin güvenlik kameraları inceleyen ekipler, söz konusu dolandırıcılığı yapan kişinin A.Y. olduğunu belirledi.

Çeşitli suçlardan çok sayıda sabıkası olduğu öğrenilen şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Kırıkkale'de polis, "torbacı" diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenledi.

Kent merkezinde bazı adreslerde arama yapan ekipler, bir miktar esrar, eroin ve bonzai ele geçirdi. Operasyonda gözaltına alınan G.G, çıkarıldığı mahkemece "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan tutuklandı.

Samsun'daki silahlı saldırı

Samsun'da, otomobilde 2 kişinin silahla yaralanmasıyla ilgili bir kişi daha yakalandı.

Alınan bilgiye göre, otomobile düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili soruşturmayı sürdüren İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri, olayda silah kullandığı öne sürülen Muhammet K'yi (18) Zeytinlik Mahallesi'ndeki bir evde gözaltına aldı. Muhammet K. ile bir ruhsatsız tabanca da ele geçirildi.

Muhammet K, işlemlerin ardından İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi.

Olayla ilgili Mesut G. (21), Selçuk A. (33), Recep G. (30), Serkan K. (28)  İsmail D. (36) ve B.A. (16) tutuklanmıştı.

Adıyaman'da silahlı kavga: 1 yaralı

Adıyaman'da meydana gelen silahlı kavgada bir kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Gölbaşı Caddesi'nde telefonculuk yapan Abdullah G. ile Hamit T. arasında, telefon arızası nedeniyle tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda komşu esnaf tarafları ayırdı.

Bir süre sonra Abdullah G. ile akrabası Mehmet G'nin arabaya bineceği sırada yanlarına gelen Hamit T, elindeki demir sopayla arabanın camlarını kırdı. Bunun üzerine Mehmet G, tabancayla Hamit T'ye ateş etti.

Ayağından yaralanan Hamit T, ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Abdullah G. ve Mehmet G. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Gaziantep Adıyaman Isparta Nurdağı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title