Haberler

Yurtta Asayiş

Alanya ilçesinde uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyonda 25 kişi gözaltına alındı.

Alanya ilçesinde uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyonda 25 kişi gözaltına alındı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğine bağlı ekiplerin, bazı ev ve iş yerlerine düzenlendiği operasyonlarda, 3 gram eroin, 3 gram esrar, 66 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Operasyonlarda, V.K, E.Y, U.K, U.G, F.A, R.Y, F.E, H.Ş, İ.D, S.N, E.D, A.Ç, M.B, M.G, E.C, E.A, S.A, K.G, B.D, T.D, M.A.A, A.D, E.B.E, T.Y. ve M.K, gözaltına aldı.

Saruhanlı'da kaçak içki ve Hint keneviri operasyonu

Saruhanlı ilçesinde, bin 140 şişe kaçak içki ile 300 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Halitpaşa Mahallesi'nde jandarma ekipleri M.Ü'nün kullandığı 35 U 6720 plakalı kamyoneti durdurarak arama yaptı. Araçta, 576 şişe bandrolsüz kaçak rakı ele geçirdi.

M.Ü'nün kaçak rakıları götürdüğü Halitpaşa Mahallesi'ndeki H.K'ya ait evde yapılan aramada ise 384 şişe daha bandrolsüz kaçak rakı ile ekili halde 300 kök Hint keneviri bulundu.

Gözaltına alınan M.Ü. ile H.K,  sorgularının ardından savcılığa sevk edildi.

Para için dedesini darbettiği iddiası

Seyhan ilçesinde, bir kişinin, istediği parayı vermeyen 82 yaşındaki dedesini darbettiği ileri sürüldü.

Hürriyet Mahallesi'nde 19 yaşındaki A.G, dedesi 82 yaşındaki Yusuf G'nin evine giderek, "Babama para vermiştim, o da parayı sana vermiş" diyerek para istedi. Parası olmadığını söyleyen Yusuf G ile torunu tarafından darbedildi.

Yüzünden yaralanan Yusuf G, polisi arayarak torununun kendisini darbettiğini söyledi. Polis A.G'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Marmaris'te telefonla dolandırıcılık iddiası

Marmaris ilçesinde telefonla aradığı kişilere kendisini polis gibi tanıtarak dolandırıcılık yaptığı iddia edilen kişi, gözaltına alındı.

Ulusal Egemenlik Caddesi'ndeki bir banka şubesine giden A.K. (49), hesabındaki parayı çekmek istedi. A.K'nin telefonunu sürekli açık tutmasından şüphelenen banka görevlisi, durumu polise bildirdi.

Bankaya gelen polis ekipleri, A.K'nin dolandırılmak istendiğini tespit etti. Bu sırada banka önünde bekleyen ve hareketlerinden şüphelenilen Ahmet K. (22), ekiplerce gözaltına aldı.

Yapılan araştırmada, zanlının daha önce de ilçede Ş.K. (58) ve A.Ş'den (70) dolandırıcılık yöntemiyle yaklaşık 110 bin lira ve 60 bin lira değerinde ziynet eşyası aldığı belirlendi. Olayla bağlantılı oldukları iddiasıyla 2 kişinin daha arandığı bildirildi.

Sahte altınla dolandırıcılık iddiası

Mersin'de sahte altınla dolandırıcılık yaptığı iddia edilen Suriye uyruklu kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Sadık K'ya, Ankara'da tanıştığı Suriye uyruklu kişi, Mersin'deki arkadaşında uygun fiyata altın bulunduğunu söyledi.

Kız arkadaşı Seher A. ile Mersin'e giden Sadık K, kendilerini karşılayan ve 460 altın veren Suriyeli Muhammed A.H'ye (25) 16 bin lira ödedi.

Altınların sahte olduğunu fark eden Sadık K. ve Seher A, polise başvurdu.

Şikayet üzerine çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Muhammed A.H'yi gözaltına aldı. Ekipler, 16 bin lirayı müştekilere teslim etti.

Müştekileri, Mersin'e yönlendiren şüphelinin arandığı öğrenildi.

Okul müdürüne darp iddiası

Tirebolu'da bir ilkokulda çocuğunun başka bir öğrenci ile tartıştığını öne süren veli, okul müdürünü darp etti.

Alınan bilgiye göre, Tirebolu Şehit Binbaşı Hüseyin Avni Alparslan İlkokulunda birinci sınıfta okuyan bir öğrencinin velisi M.K, çocuğunun başka bir öğrenci ile tartıştığı iddiasıyla okul müdürü Ömer Göbel'in odasına gitti.

Öğrenciler arasında kavga çıktığını mazeret gösteren M.K, Göbel ile tartışmaya başladı. M.K. tarafından saldırıya uğrayan Göbel, dizinden ve burnundan yaralandı. Göbel, Tirebolu Devlet Hastanesindeki müdahalenin ardından Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Tirebolu Mersin Alanya Göbel Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title