Haberler

Oğlunun Cenazesine Parasızlıktan Gidemeyince Ölmek İstedi!

Güncelleme:

Diyarbakır'da bir inşaatın en üst katına çıkan acılı baba, oğlunun cenazesine parasızlıktan dolayı gidemediği için intihar etmek istedi.

Diyarbakır'da bir baba ölen oğlunun ardından yaşadığı acıyla intihar etmeye kalktı. İntihar için bir inşaatın en üst katına çıkan baba, "Oğlumun cenazesine bile param olmadığı için gidemedim" diyerek isyan etti. Geçtiğimiz günlerde oğlu İstanbul'da hayatını kaybeden A.B., oğlunun cenazesine gitmek için para bulamayınca bunalıma girdi. Kadın Doğum Hastanesi'nin karşısındaki inşaatın son katına çıkan A.B., çevredekilerin şaşkın bakışları arasında bağırarak polislerin gelmesini istedi.
POLİSLER ACILI BABA'YI İKNA ETTİ
Oğlunun İstanbul'da hayatını kaybettiğini, ancak parası olmadığı için cenazesine bile gidemeyeceğini belirten acılı baba, intihar edeceğini söyledi. Kısa sürede olay yerine polis, ambulans ve itfaiye sevk edildi. İtfaiye erleri, A.B.'nin atlama ihtimali üzerine branda açarken, polis de yukarıya çıkararak, A.B.'yi ikna etmeye çalıştı.
İŞÇİLER, DURUMA ALDIRIŞ ETMEDİ
Polisin yaklaşık 20 dakikalık uğraşları sonrasında ikna olan A.B. intihar etmekten vazgeçti. A.B., ifadesi alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Öte yandan, A.B.'nin intihar girişiminde, inşaatta bulunan işçilerin hiç bir şey olmamış gibi çalışması dikkat çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title