Haberler

    Yunus Mallı'nın Menajeri: Trabzonspor'dan Başka Teklif Yok

    Yunus Mallı'nın hem menajeri hem de amcası olan İlhan Mallı Fanatik Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

    Uzun süredir teknik direktör Ersun Yanal’ın gündeminde olan Yunus Mallı’da hareketli saatler yaşanıyor. Yanal’ın geçtiğimiz günlerde çıktığı Avrupa turunda ikinci durağı Almanya’ydı. Burada Mainz’ın karşılaşmasını izlediği öğrenilen Ersun hocanın, hem Yunus Mallı hem de menaceri İlhan Mallı’yla görüştüğü konuşuluyor. İlk adımı bizzat kendisi atan tecrübeli teknik adamın, Yunus’un Bordo-Mavililer’e imza atması için Almanya’ya kadar gitmesinin karşı cephede olumlu karşılandığı belirtiliyor. Transfer listesine üst sıralardan giren gurbetçi oyuncu için dirsek temaslarının Almanya’da başladığı ve hâlâ devam ettiği öğrenildi.

    Fenerbahçe’nin de radarında


    Adı Fenerbahçe ile de anılan 23 yaşındaki futbolcunun artık geleceği merak konusu... Önceki gün Alman basınına konuşan başarılı ileriye dönük orta saha oyuncusu, “Borussia Mönchengladbach harika bir kulüp. Formasını giymeyi isteyeceğim bir ekip. Kulüp ve insanlar çok iyi. Nisan sonuna kadar kararımı vereceğim. Altyapısında oynadığım takımın forması tekrar giymek isterim” ifadelerini kullanmıştı.

    ‘Trabzonspor’la görüştük’


    Sezon sonunda Mainz ile sözleşmesinin sona erecek olan başarılı oyuncunun boşa çıkacağını belirten İlhan Mallı, “Yunus için bize gelen ilk ve ciddi resmi teklif sadece Trabzonspor’dan oldu. Biz bu konuyla ilgili kararımızı sezon sonunda vereceğiz. Yunus’un Mainz ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Yunus’un benden başka de yetkili bir menaceri yok. İlgilenen takımlar olabilir ama bana ulaşan bir bilgi yok” diye konuştu.

    Bremen de takipte


    Bu sezon Bundesliga’da 24 maçta forma giyen Mallı, 4 gol attı, 3 asist yaptı. Kassel doğumlu olan Yunus Mallı, Almanya U-21 Milli Takımı’nda da forma giyiyor. Genç oyuncu, Mönchengladbach altyapısından yetişti. Oldukça başarılı bir sezon geçiren Yunus’la Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen ve Borussia Mönchengladbach’ın da ilgilendiği öne sürülüyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Trabzonspor İlhan Mallı Yunus Mallı Almanya Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title