Haberler

Yunan Taraftarlar, Türkiye'ye Küfürlü Pankart Açtı

Güncelleme:

ULEB Avrupa Kupası'nda oynana PAOK - Pınar Karşıyaka maçında Yunan taraftarlar, Türkiye'ye küfürlü pankart açtı.

PAOK ve Pınar Karşıyaka arasında oynanan ULEB Avrupa Kupası maçında Yunanistan cephesi, tepki çeken pankarta imza attı.

Pınar Karşıyaka'yı konuk eden PAOK'lu taraftarlar, Türkiye'ye küfür içeren bir pankart açarak salonda sergiledi. Bu pankart sosyal medyada da bir anda gündem oldu.

KARŞIYAKA DEVİRDİ!

Öte yandan Pınar Karşıyaka, DJ Strawberry'nin müthiş oynadığı karşılaşmayı 79-74 kazanarak 6. maçında 4. galibiyetini aldı.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Pınar Karşıyaka Yunanistan Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500

Yorumlar (86)

Türkiye CumhuriyetiMobil-ANDROID:

Şırnaklı:Neden hiçbir devlet Türkiyeyi sevmiyor bildikleri birsey mi var demiş. evet bildikleri şu Şırnaklı kardeşim,3 cihana hakim olmus tek devlet Osmanlı imparatorlugudur da o yüzden.

37
11
yanıtYanıtla
KOAH:

PU HA HA HA HA HA . . . İMPARATORLKMUŞ . . . PU HAH HAH HA HA HAA HA . . .

yanıt2
yanıt10
????:

koah malmısın kardeş

yanıt0
yanıt0
abccbc:

Ben bir kürt olarak türklere sevgi gösterinde bulunacak değilim tabi rum faşizanlığını da kabul etmiyorum. . . nokta. . .

6
34
yanıtYanıtla
baban:

annnende beni kabul etmiyordu sonunda ne oldugunu anlatayımmı?

yanıt0
yanıt0
İNADINA TEKSAS:

ARKADAŞIM KÜRT DİYE BİŞEY YOKTUR ARAPLAR VE TÜRKLER ARASINDA KALMIŞ Bİ TÜR MELEZ TOPLUMDUR. . . O YÜZDEN ZORUNA GİDİYO BUNLARIN KLAVYE DELİKANLISI BUNLAR ASKERE ARKADAN MERMİ SIKAN VATANSIZ HAİNLER BUNLAR AMA BEKLEYİN BAŞLARINA IŞİDDEN DAHA BÜYÜK BELA GELECEK. . .

25
12
yanıtYanıtla
zırtttt:

senin inadına kürdümde kürdüm varımda varım :)) texas tombix combix :)) Allah yaratmış ama akıldan yoksun bırak ez Qurdım ser bılındım çav reşım xortım delalım:)) türkçeden alınmaysa hadi anlada görelim lavuk yav zorla benim ağzımı bozdun türküğümlede kürtlüğümlede gurur duyuyorum o yok bu yok değil sen yoksun olum boşu boşuna yaşıyon

yanıt3
yanıt2
Tarikatcı:

cok şerefsiz bimillet Bu yunanlar inşallah yok oldunuz zaman yakındır OsmanLı tokadı

25
8
yanıtYanıtla
vovodelMobil-ANDROID:

korkak yunanlar ancak küfür yazmasini bilirsiniz. merak etmeyin bir gün tekrar türklerin eyaleti olacaksiniz

26
5
yanıtYanıtla
SygnMobil-IOS:

ALLAH Türk'ü korusun ve yüceltsin

24
6
yanıtYanıtla
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title