Haberler

Yunan'lı Bakanın Yaptığı El Hareketinin Videosu Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Yunanistan Maliye Bakanı Yanis Varufakis el hareketi yaptığı fotoğrafa montaj demişti. Olay anına ait video kayıtları bakanı yalanladı.

Dünya, Yunan Maliye Bakanı'nın el hareketi yaparken çekilen videosunu konuşuyor. Yanis Varufakis'in 2013 yılında Almanya'da yaptığı konuşması sırasında orta parmağı ile hareket yapmıştı.

İNKAR ETTİ

Önce olay anına ait fotoğraflar çıktı. Bakan bunları fotomontaj olarak niteledi. Hareket yaptığını kabul etmedi. The Guardian videoyu çeken gazeteci ile konuşmuş gazeteci Martin Beros fotoğrafın montaj olduğu iddialarını reddetmişti. Ortaya çıkan video görüntüsü de bakanı yalanladı.

BU SEFER HAREKET DEĞİL JESTTİ DEDİ

Varufakis ise bugün kişisel blog sayfasından orta parmak kaldırmasıyla ilgili bir açıklama yaptı ve üstü kapalı olarak orta parmak kaldırdığını kabul etti. Varufakis yazılı açıklamasında şunları ifade etti: Videoyu izleyen herhangi bir insan söz konusu hareketin bir jestten fazlası olduğunu anlayabilir. Şamata ile karışık bir davranıştı. 2008'den sonra Avrupa'yı düzgün idare edemeyenleri ve ülkeleri karşı karşıya getirenleri kast ettim.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Almanya Dünya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

TÜRK ATA SÖZLERİ ):

İYİ YAPMIŞSIN. . . BİZDE DERLER BESLE KARGAYI OYSUN GÖZÜNÜ. . . SİZİDE AVRUPA BESLEDİ ŞIMARTTI SENDE ÖYLE YAPARSIN. . . HAK EDİYOR ALMANYA. . . BİR LAF DAHA VARDA ARGO BİRAZ AMA ÖZÜ ŞU PARA BİRİKTİRİP TE YİYEMEYEN ALMANIN PARASINI YEDİNİZ BİR GÜZEL. . . BAZI İNSANLAR CİMRİ OLUR PARASINI YİYEMEZ ÖLDÜKTEN SONRA ARKASINDAN KÜFÜR EDER MİRASÇILARI KALAN MALI GÜZELCE YER. . AMA İŞİN KÖTÜSÜ ALMAN DAHA ÖLMEDİ İŞİN ZOR O PARMAĞIN HESABINI SORAR GİBİME GELİYOR. . TATLI TATLI YEMENİN ACI ACI ÇIKARMASI OLUR DERLER ATALARIM BAKALIM HALİNİZ NİCE OLUR. . .

4
0
yanıtYanıtla
Vari Fuckis:

Almanyaya yaptigi hareket, Iyidir! Alman Hükümeti( Schröder ve Fischer) destekleriyle girmisti, Yunanaistan AB ye. -Yunan Hükümeti ni AB ye almadan , Kibris sorunu ve benzeri sorunlari, cözün diye, engel cikarmadilar!-Türkiyeye yaptiklari zorluklari yapmamislardi!

3
0
yanıtYanıtla
mak:

Bu yakıstırma çok ayıp ve ahlaksızlık. Daha da ayıbı bunun alenen söylenmesi ve literatürlerine geçmesi. . . . . . .

2
0
yanıtYanıtla
mak:

Ve bu sözcüğü literatürlerine geçirmeleri çok ayıp bir şey. Daha da ayıbı ve çirkini bunu alenen söylemeleri. Almanca bilenler bu programı izlesinler.

1
1
yanıtYanıtla
mak:

Hah güleyim barı . Ben o yayının almancasını izledim. Alman tercüman ve oradaki radyo spıkerı tarafından '' getürkt'' denilerek türkiye asagılandı

1
1
yanıtYanıtla
TATAR:

SAHIPLERINE KARSI MAHCUBIYET REFLEXI

1
0
yanıtYanıtla
gökhan yilmazMobil-ANDROID:

Tayip oy zamanı gelince makarna yerine onu dağıtır sıkıntı yok

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title