Haberler

Yumurtalık'ta 90'lık Havva Ninenin İmdadına Başkan Karnas Yetişti

Adananın Yumurtalık ilçesinde yaşayan bakıma muhtaç 90 yaşındaki Havva Yıldırım’a, Yumurtalık Ak Parti İlçe Başkanı Sami Karnas ve yönetim kurulu üyeleri sahip çıktılar.

Adananın Yumurtalık ilçesinde yaşayan bakıma muhtaç 90 yaşındaki Havva Yıldırım'a, Yumurtalık Ak Parti İlçe Başkanı Sami Karnas ve yönetim kurulu üyeleri sahip çıktılar.

Edinilen bilgilere göre, Kuzupınarı Mahallesi Tahiriye mezrasında yaşayan, hiçbir geliri de bulunmayan ve bakacak kimsesi de olmayan Havva Yıldırım'ın yardımına AK Parti İlçe yönetimi yetişti. Tek odayı banyo, mutfak ve yatak odası olarak kullanan, ihtiyaçlarını zor karşılayan 90 yaşındaki Havva Yıldırım'ı kısa süre önce ziyaret eden Ak Parti İlçe Başkanı Sami Karnas ve yönetim kurulu üyeleri hemen harekete geçti. Yaşlı kadın, bugün evinden ambulansla alınarak Adana Yaşlılar Reabilatasyon Merkezi'ne götürüldü.

Başkan Karnas, yaşlı kadına yardımcı olmanın doğal bir vazife olduğunu belirterek, "Hayra vesile olan, hayır işlemiş gibi olur. Allahü Teala yardıma muhtaç insanların elinden tutanlara kat kat sevap yazar. İnsan olarak çevremize karşı sorumluluklarımız vardır" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Havva Yıldırım Yumurtalık Ak Parti Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title