Haberler

"Yüksel'ciğim Sen Şimdi İyi Halt Ettin"

Güncelleme:

SABAH gazetesi TV eleştirmeni Yüksel Aytuğ da 12.12.2012'de evlenenler kervanına katıldı.

SABAH gazetesi TV eleştirmeni Yüksel Aytuğ da 12.12.2012'de evlenenler kervanına katıldı. Aytuğ, bir süre önce Altınoluk'ta tanıştığı Özlem Doğan ile Mustafa Sarıgül'ün kıydığı nikahla, Kuruçeşme Divan'da evlendi. Acun Ilıcalı ve Hülya Avşar'ın nikah şahidi olduğu düğüne; Orhan Gencebay, Türkan Şoray, Derya Baykal, Erol Evgin, Halit Kıvanç, Gülben Ergen ve Esra Erol da katıldı.

"SENİ FENA FIRÇALARDIM AMA..."

Acun Ilıcalı ve Hülya Avşar, çekimde oldukları Afyon'dan özel bir uçakla geceye geçti. Düğüne koltuk değneğiyle katılan Ilıcalı; halı saha maçı yaparken çapraz bağlarının koptuğunu söyledi. Nikah kıyılırken; Avşar ve Ilıcalı'nın 'Evet' yazılı tabelaları kaldırması komik anlara neden oldu. Evlilik cüzdanının verildiği sırada ise Avşar mikrofonu eline aldı, "Yüksel'ciğim iyi halt ettin" diyerek espri yaptı. Gencebay ise "Hülya seni burada fırçalardım ama neyse, kikirik" diyerek herkesi güldürdü. Dizi çekimi nedeniyle nikaha katılamayan Erkan Petekkaya ise sekiz çelenkle Aytuğ'un gönlünü aldı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Orhan Gencebay Yüksel Aytuğ Acun Ilıcalı Hülya Avşar Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title