Haberler

PKK'nın Keskin Nişancısı Kıskıvrak Yakalandı

Güncelleme:

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde 3 gündür devam eden sokağa çıkma yasağı sona erdi. 3 gün süren operasyonlar sırasında yeri tespit edilen PKK'lı keskin nişancı da silahıyla yakalandı.

Hakkari Valiliği, Yüksekova ilçesinde sokağa çıkma yasağının kaldırıldığını, düzenlenen operasyonlarda da 2 PKK'lının öldürüldüğünü ve ağır yaralanan 1 PKK'lının hastaneye kaldırıldığını açıkladı. Açıklamada, yeri tespit edilen keskin nişancı bir teröristin de silahı ile birlikte yakalandığı belirtildi.

"PKK'LI KESKİN NİŞANCI SİLAHIYLA BİRLİKTE YAKALANDI"

Hakkari Valiliği, Yüksekova ilçesinde uygulanan sokağa çıkma yasağı ve ardından çıkan olaylarla ilgili yazılı açıklama yaptı. Valilikten yapılan açıklamada şöyle denildi:

"İlimiz Yüksekova İlçesi'nde bozulan huzur ve asayiş ortamının tekrar tesis edilmesi ve bölücü terör örgütü mensuplarınca kurulan barikatların kaldırılması amacıyla güvenlik görevlilerimiz tarafından 20.11.2015 günü saat 23.00 sıralarında başlatılan operasyonlarda; bölücü terör örgütü mensupları tarafından ekiplerimize yönelik yoğun şekilde uzun namlulu silahlarla ve roketatarlı saldırılarda bulunulması üzerine çıkan çatışmalarda 2 terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilirken, 1 terör örgütü mensubu ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştır. Ayrıca çatışmaların yoğun olarak yaşandığı bölgede yeri tespit edilen keskin nişancı terörist, silahı ile birlikte yakalanmıştır. Yapılan operasyonlar neticesinde 10 adet hendek kapatılırken bombalı tuzaklı toplam 50 adet barikat ise güvenli bir şekilde kaldırılmıştır."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yüksekova Hakkari Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (56)

ABDULLAH ÖCALAN (ARTİN AGOPYAN):

PEK SAYIN DEMİRTAŞ KÜRTÇE BİLMEZ, ZAZADIR. . . . . DOĞU VE GÜNEYDOĞUDAKİ 20 AŞİRET KÜRTÜZ ZAZAYIZ DİYEREK TECHİRDE KALAN ERMENİLERDİR. . . . . BUNLAR AÇIKCA BİLİNMEKLE BİRLİKTE BU AŞİRET ÜYELERİ PEK ÇOK ULUSAL GAZETEDE BU GERÇEĞİ ANLATARAK ARTIK KİMLİKLERİNİ GİZLEMEDİKLERİNİ ALENEN AÇIKLAMIŞLARDIR. . . . . DEMİRTAŞTA BUNLARDAN BİRİDİR. . ESASEN PKK TERÖRÜDE BUNLARIN ESERİDİR. . . . . PKK DA 2000 GİZLİ ERMENİ BULUNDUĞU VE ÜST YÖNETİMDE YER ALDIKLARI YABANCI İSTİHBARAT RAPORLARINDA YER ALIYOR. . . . . googleden bakın.

58
4
yanıtYanıtla
Rasti:

Siz bana bir tane ermeni ust duzey komutanin ismini ver sizler yalan suyleye suyleye bir hal oldunuz yillardir devlet bu propağandayi kullandi bir ise yaramadi çunku yoknoyle bir şey yiilardir bu bulgeye gerilla cenazesi geliyor ama içinde içinde bir tane dahi ermeni gurmedim ha şunuda suyleyim ermeniler bile sen den kat iyidir bunuda unutma

yanıt0
yanıt2
Ceyhanlı:

Verin işide o gereğini yapar bu pisliklerin hakkından işid geliyordu dünya adamlara karşı birleşti savaş açtı hala etekliler korkuyor

29
5
yanıtYanıtla
d.d:

yaa niye yakalıyonuz uçurun gitsin . . bide beslicezmi bunu ve bun gibileri. .

31
2
yanıtYanıtla
yaziklar olsun:

Kac masum vatan evladinin kanina girdi, neden canli yakalaniyor??????

29
4
yanıtYanıtla
AlçıMobil-IOS:

Hiç gözünün yaşına bakmadan öldürün

26
3
yanıtYanıtla
04 34Mobil-ANDROID:

bunlarmı turkiyeyi yönetecek maskeyle etekle geberin inşallah

19
7
yanıtYanıtla
kurd:

velahi bilahi yalan

7
19
yanıtYanıtla
teko:

sen ordamiydin hain daha yemin nasil edilir onu bilmiyorsun

yanıt13
yanıt3
ABDULLAH ÖCALAN (ARTİN AGOPYAN):

PEK SAYIN DEMİRTAŞ KÜRTÇE BİLMEZ, ZAZADIR. . . . . . DOĞU VE GÜNEYDOĞUDAKİ 20 AŞİRET KÜRTÜZ ZAZAYIZ DİYEREK TECHİRDE KALAN ERMENİLERDİR. . . . . . BUNLAR AÇIKCA BİLİNMEKLE BİRLİKTE BU AŞİRET ÜYELERİ PEK ÇOK ULUSAL GAZETEDE BU GERÇEĞİ ANLATARAK ARTIK KİMLİKLERİNİ GİZLEMEDİKLERİNİ ALENEN AÇIKLAMIŞLARDIR. . . . . DEMİRTAŞTA BUNLARDAN BİRİDİR. . . . . . ESASEN PKK TERÖRÜDE BUNLARIN ESERİDİR. . . . . YABANCI İSTİHBARAT RAPORLARINDA PKK DA 2000 ERMENİ BULUNDUĞU VE ÜST YÖNETİMDE YER ALDIKLARI AÇIKÇA GEÇMEKTEDİR. . . . .

22
3
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title