Haberler

Yüksekova'da Kimlik Kontrolü Yapan Gruba Polis Müdahalesi

Güncelleme:

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde yola barikat kurarak kimlik kontrolü yapan gruba, polis tazyikli su ve gaz bombasıyla müdahale etti.

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde yola barikat kurup kimlik kontrolü yapan göstericilere polisler müdahale etti. İlçenin Cengiz Topel Caddesi Cezaevi kavşağında bir araya gelen göstericiler yola barikat kurarak trafiğe kapattı.

TAŞ VE MOLOTOF ATTILAR

Göstericiler, cadde üzerinde bulunan MOBESE direğine yönelince olay yerine çok sayıda zırhlı polis aracı sevk edildi. Polisin gaz bombaları ve basınçlı su ile müdahale ettiği göstericiler, polise taş ve molotof kokteylleriyle karşılık verdi.

ESNAF KEPENK İNDİRDİ

Polis, göstericileri tazyikli su ve biber gazı kullanarak dağıtmaya çalışırken, olaylar nedeniyle esnaf kepenk kapattı.

BDP İLÇE BAŞKANI POLİSİ SUÇLADI

Gerginliğin yaşandığı caddeye gelen BDP Yüksekova İlçe Başkanı Fikret Turgut, olayla ilgili gazetecilere açıklama yaptı. Gerginlikten polisleri sorumlu tutan Turgut, "Polis halkı sokaklara dökmek için böyle yapıyor. Bunun sorumlusu kaymakamdır, validir" dedi. İlçedeki gerginlik uzun süre devam etti.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yüksekova Hakkari Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (127)

işte küorunurt skurtler@hotmail.com:

abi bir şartla doğuyu verelim . oda batıda bir tek kürt koymayıp hepsini sürelim...böylece kürt sorunu sonsuza kadar biter

36
7
yanıtYanıtla
gayseriliad09@live.nl:

Tazyikli benzin, gercek mermi müdahale etse, yol vermeyenleri dozerle ezse, daha memnun olurduk. Bölge halkini bu eskiyalardan korumanin baska caresi var mi?

27
7
yanıtYanıtla
erzurumda okuyan YUKSEKOVALIemrah_bra25@hotma:

sabırları taşacaklarmıs GİDİN LAN O ZAMAN .. YÜKSEKOVA SİZLERİ BEKLİYOR HADİ GİDİN DE SIVIL OLARAK YUREK VARSA SİZDE CIKIN KARSILARINAA

17
14
yanıtYanıtla
bayrakgabusurt_ispr@hotmail.com:

ne yaparsan yap bunlara hiçbir zaman yeterli gelmeyecektir . Bir verisin iki ; iki verirsin daha fazlasını isterler

23
8
yanıtYanıtla
ARAŞTIRMACI .bir_zeytin_tanesi_1988@hotmail.c:

ULAN DEVLETTEN BUNLARA EN UFAK BİR LAF YOK. PARALELİN KRALI İŞTE BE BELGELİ HEMDE BAŞBAKAN . BAŞBAKAN PARALEL DEVLET İÇİN BELGE İSTİYORDUN SANA GÜZEL BİR KAPAK AL DOYA DOYA BU BELGEYE BAK BU SENİN ESERİN. KÜRDÜM AMA PKK DAN NEFRET EDİYORUM. DİNSİZ İMANSIZLAR. İSLAMI YOZLAŞTIRACAKLAR.

25
5
yanıtYanıtla
KAAN KALAYCİkaankalayci81@hotmail.com:

HAŞHAŞİLER VE AKP BU ÜLKEYİ NE HALE GETİRDİLER

18
10
yanıtYanıtla
destghjkg@hotail.com:

Kurdleri inkar devam ettikce ve haklari teslim edilmedikce bu savas daha da kizisacak ve kurdler elbette oturup, hakllarinin verilecegini beklemeyecekler. Yasasin kurdlerin hakli mucadelesi!

7
21
yanıtYanıtla
TÜRK NEFERİsuzan_suzi40@hotmail.com:

SABRIMIZI TAŞIRINCA NE OLACAĞINI UNUTMUŞLAR,ONLARA BU RAHATLIĞI TAYYİP VERİYOR,BİR ZAMANLAR YİNE KÜRDİSTAN KURDUK BİZİ TANIYIN DEDİKLERİNDE ATATÜRK OSMAN AĞAYI TANIMAYA GÖNDERMİŞTİ:))) AMA TANINACAK KİMSE KALMAMIŞTI:)))))

yanıt0
yanıt0
KOMANDOmetgelibolu@mynet.com:

hak arayan değirmene gidicek bilmezmisin sizin hakkınız yok.

yanıt0
yanıt0
ATATÜRK NEFERİsuzan_suzi40@hotmail.com:

BOŞ BOŞ OTURUP KUMA ÜSTÜNE KUMA ALIR,SAYISINI BİLMEDİĞİNİZ ÇOCUK YAPAR,İŞSİZLİKTEN YAKINIRSINIZ,NERDEYSE YEDİ CEDİNİZ SIRTIMIZDAN GEÇİNİR ARZICA HAK İDDİA EDERSİNİZ,YEŞİL KARTT EN ÇOK SİZDE VAR,HER TÜRLÜHAKTAN YARARLANIRSINIZ,ELEKTRİK FATURALARINI BİZE ÖDETİRSİNİZ,HER TÜRLÜ KAÇAKÇILIK,SİLAH TİCARETİ,KADIN TİCARETİ,HIRSIZLIK,GASP,SOYGUN BEYAZ TACİRLİĞİ NE ARARSANIZ VAR,UTANMADAN HAYASIZCA YILLARDIR ASALAK C YAAŞIYORSUNUZ,ARKANIZA BİR DEVLETİ ALDINIZMI HEMEN BAŞKALDIRIYORSUNUZ,YEDİĞİ KABA S....LARSINIZ İSTİSNALR HARİÇ,SİZİ KIŞKIRTANLAR EMİN OLUN BU ÜLKEYİ BÖLMEYİ HAYAL EDEN ERMENİ TOHUMLARIDIR,YADA İSRAİLDİR,EĞİTİME YILLARCA KARŞI ÇIKTINIZ Kİ İNSANLARIN GÖZÜ AÇILMASIN DİYE SİZ BİZLERİ SALAKMI SANIYORSUNUZ,YERİ VE ZAMANI GELİNCEE YİNE SİZİ TANIMAK İÇİN GELİR ASARIZZ,KAÇAÇAK ÜLKEDE BULAMAZSINIZ.

yanıt0
yanıt0
Tüm 127 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title