Haberler

Yüksekova'da Evine Dönenler, Zarar Komisyonları Önünde Uzun Kuyruklar Oluşturdu

Güncelleme:

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde sokağa çıkma yasağının kaldırılmasıyla evlerine dönenler, zararların tespiti için kurulan merkezler önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Yüksekova İlçesi'nde 13 Mart 2016'da başlayan sokağa çıkma yasağı dün 06.00 ile akşam 20.00 saatleri arasında kaldırıldı. Yasağın kalkması ardından ilçeye akın edenler büyük bir yıkımla karşılaşırken, halkın zararlarının tespit edilmesi için de başvuru merkezleri kuruldu.

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Valilik tarafından yapılan açıklamada zararların karşılanacağı belitilirken, ilk hasar tespiti ardından ikinci bir hasar tespiti de yapılacak. İlçede 11 ayrı noktaya kurulan kriz merkezlerine başvurular yapılmaya başlandı.

Evleri zarar görenler kriz merkezleri önünde uzun kuyruklar oluştururken, başvuruların tamamlanmasının ardından ekiplerin çalışmaya başlayacağı belirtildi.

ÇÖPLER TOPLANIYOR

Öte yandan belediye ekipleri ise polis gözetiminde ara sokaklarda biriken çöpleri toplamaya başladı. Ayrıca vatandaşlar patlayıcılara karşı uyarılırken, polis kendisine ihbar edilen patlayıcıları imha ediyor.










Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Yüksekova Emlak Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (54)

KIZGIN MULAYiM:

HARAM OLSUN. . . YINE DEVLET ELI ILE OY TOPLAMAK MAKSADI ILE . . . . GUYA EVLERI ZARA GORENLERE YARDIM. . . . TERORE DESTEK VERENLERIN EVLERI BELIRLENIP SATILSIN. . . . ZARAR ORADAN KARSILANSIN. . . YETER ULAN MILLETIN KANINI EMDIGINIZ. . .

53
9
yanıtYanıtla
tarihi çocuklarınıza öğretin:

kürdler bu yıkık şehirlerin görüntü ve resimlerini doğan milyonlarca çocuklarına göstersin. . . en iyi eğitim budur. . her kürd genci bu tc yi tanısın yanlışlıkla sevgi beslemesin. . .

10
50
yanıtYanıtla
hainler:

kim yaptı bunları yalancılar utanmadan parasınıda almaya kalkarlar birde ülkeye verdiğiniz zararı çoçuklarınıza öğretin ki hain olmasınlar

yanıt12
yanıt3
DADAŞ:

verin paralarımızı sonra bize mermi olarak şehit kanı olarak geri dönsün Allah kahretsin sizi

48
7
yanıtYanıtla
wqersadfzdsc:

pkk ya arka çıkarken bana mı sordunuz, dvlet ten yana tavır alıp teröre arka çıkmasaydınız adam gibi yaşardınız, defolun gidin haramzadeler

52
0
yanıtYanıtla
Fırat Çakıroğlu:

Hainlik yapıp para kuyruğuna girenler

37
9
yanıtYanıtla
çekici:

ben hakkımı sonuna kadar haram edyorum

41
2
yanıtYanıtla
ti:

bunlara selam dahi vermeyeceksin. zamanında verdikte ne oldu hemen kıvırıyorlar şimdide ip gibi sıraya girmiş yardım bekliyorlar beğenmedikleri devletten yüzsüzler.

38
5
yanıtYanıtla
KRAL-ADANALI:

1 KURUŞ BİLE VERMEYİN BUNLARA GELDİKLERİ IRAKA SURİYEYE GERİ DÖNSÜNLER

32
10
yanıtYanıtla
Devaj:

Ne yardimi Ulan PIS kafatasci zihniyet Bu insanlarin evlerini devlet yakti yikti zaten seve seve verecekler hayrinami veriyorlar

4
36
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title