Haberler

Sabahat Akkiraz: Oy Kullandıktan Sonra Meclis'ten Ayrıldım

Güncelleme:

4 eski bakan için yapılan oylamaya katılmadığı eleştirilerine yanıt veren Sabahat Akkiraz "Sağlık sorunum olduğu için oy kullandıktan sonra Meclis'ten ayrıldım" dedi.

Yolsuzluk yapmakla suçlanan dört eski bakan için oy kullanmadığına yönelik çıkan haberlere tepki gösteren CHP İstanbul Milletvekili Sabahat Akkiraz, hakkındaki iddialara twitter hesabı üzerinden yanıt verdi. Akkiraz yaptığı üç ayrı paylaşımda da, "Hakkımda algı operasyonu yapılıyor" dedi.

ELEŞTİRİLERİN HEDEFİ OLDU

Yüce Divan'a sevki yapılmak istenen dört eski bakan için Meclis Genel Kurul'unda yapılan oylamadan ret cevabı çıktı. Ancak bazı siyasi isimlerin çeşitli gerekçelerle oylamaya katılmamaları da oylama kadar dikkat çekti. Oylama sırasında rahatsızlığı sebebiyle meclisten apar topar ayrılmak zorunda kalan isimlerden CHP İstanbul Milletvekili Sabahat Akkiraz da 'oylamaya katılmadı' iddiasıyla eleştirilerin hedefi oldu. Ancak Akkiraz'ın sağlık sorunları nedeniyle meclisten ayrılmak zorunda olduğu ortaya çıktı ve İstanbul'a geldiği öğrenildi.

ÇAĞLAYAN VE GÜLER İÇİN OY KULLANDI

İddialara twitter hesabı üzerinden yanıt veren CHP'li vekil Akkiraz paylaşımında hakkında asıl konuşulması gereken oylamanın olduğu ancak kendisinin hedef gösterilerek ismi üzerinden algı operasyonu yürütülmeye çalışıldığını ifade etti. Akkiraz'ın eski bakanlardan Zafer Çağlayan ve Muammer Güler için oy kullandıktan sonra tansiyon problemi yaşadığı ve meclisten ayrılmak zorunda kaldığı öğrenildi.



İŞTE O PAYLAŞIMLAR

- Bazı yayın organları ASLI olmayan haberlerle şahsımı yıpratmak istiyorlar; ciddi bir sağlık sorunum olduğu biliniyorken bunun yapılması üzücü.

- Oylamaya katıldım ve yüksek tansiyon nedeni ile hastaneye gittim. Olayın tamamı budur. Üzücü olan hedef gösterilmem. Hem de bilip bilmeden

- Oy kullandığım halde kullanmadı oldum. Ankarada Olduğum halde olmadığım söylendi. Konuşulması gereken bırakılıp algı operasyonu konuşuluyor

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sabahat Akkiraz Çağlayan İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (10)

şaşırdık mimobilWeb@haberler.com:

Zaten çalan suçlu değil sırf CHP Milletvekili diye Sebahat Akkiraz suçlu bizim ülke 21. yyda ileriye gideceğine padişahlik zamanlarına gidiyor

19
13
yanıtYanıtla
Hilmi YilmazAdanamobilWeb@haberler.com:

5 yıllık millet vekili,pardon türkücü...Dün akşam mı tansiyonun çıktıBu ülkenin tansiyonu yanında,oylamanın tansiyonu yanında sizin tansiyonun önemi yok.Hemen istifa edin ve davul çengiye devam edin...

17
12
yanıtYanıtla
YilmazMobil-IOS:

CHP yenilgiye doymuyor karsiyim karsi sikayet mahkeme ha ha ha

7
12
yanıtYanıtla
Palulu:

Suc sende degil türkücü bayan, seni secenlerde. Senin gibi bos beleslere oy verip, basimiza musallat edip duruyor bu CHP yüz yildir.

10
7
yanıtYanıtla
huda Mobil-ANDROID:

kurban ol patişalığa 90 senedir memleketi ne hale getirdiniz

7
7
yanıtYanıtla
mehmet altayMobil-ANDROID:

sanatci sabahat akiras ve futbolcu hakan sukur ne anlar milletvekiliginden meclise kim sokuyor onlari fakir birini almazlar meclise

9
1
yanıtYanıtla
sanem:

Allahım bu günleride gördük BAŞBUĞUMUN ülkücüleri goministlere kuyruk olmuş adam adına mhp yazmış goministleri peygamberimize küfür edenleri destek verenleri savunuyor adam adına mhp yazmış türkler ermenilere soykırım yaptı diyen chp lileri savunuyor chp li bir vekil yürüyüşte idi önünde soykırımı tanıyın yazıyordu vay benim başbuğum gör bak ne hale geldi mhp BOZKURT lar rus orak çekici tutar oldu.

6
4
yanıtYanıtla
kazımmobilWeb@haberler.com:

hepsi hasta hepsi yalancı türkiye cumhurîyetine 90 yıldır halkını ve kendi insanını severek gelmemişki siz neden bahsediyorsunuz vatanını Alahını seven hiç kimseye oy vermesin...

5
3
yanıtYanıtla
Ben:

Yazık, lafa gelince de mangalda kül bırakmaz, gönderin chp''den.

1
5
yanıtYanıtla
gerçekMobil-ANDROID:

teröristlerin yanına kosmustur

2
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title