Haberler

Yozgat'ta Kaza 4 Ölü, 2 Yaralı

Güncelleme:

Yozgat'ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil şarampole yuvarlanarak takla attı. Kazada biri çocuk 4 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Yozgat'tan, Kırıkkale istikametine giden Güven Şimşek (29) idaresindeki 06 ZYL 51 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Takla attıktan sonra duran otomobilin sürücüsü Güven Şimşek ile araçta bulunan Emel Şimşek (33) ve 8 yaşındaki Yiğit Yorulmaz olay yerinde, Ömer Yorulmaz (64) ise hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Kazada yaralanan Kıymet Yorulmaz (57) ile 4 yaşındaki Doruk Şimşek, Yerköy Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırıkkale Yozgat Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Hulya:

Allah rahmet eylesin ailelerine sabirlar versin.

26
0
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Allah mekanlarini cennet etsin.kalanlarina sabir versin...cok zor

5
3
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Allah rahmet eylesin.alilesine sabir versin

6
0
yanıtYanıtla
Melih:

Bir yerde okumuştum dünyada saniyede 6 insan ölüyomuş gerçekten ibret verici dünyanın ne kadar yalan ve yaptığımız kötülüklerin ne kadar anlamsız olduğunu bu kadar net anlatacak bir sayısal veri daha yoktur heralde

2
0
yanıtYanıtla
ibrahim akçam:

allah mekanlarını cennet etsın yakınlarına sabır versın. . .

1
0
yanıtYanıtla
sezer coban:

Abim yaktin bizi geride hem oksuz hem yetim bi doruk biraktin :(

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title