Haberler

Yozgat'ta Katliam Gibi Kaza: 5 Kişi Öldü

Güncelleme:

Yozgat'ta meydana gelen trafik kazasında kamyonla çarpışan otomobilde bulunan 5 kişi yaşamını yitirdi.

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde kamyonla çarpışan otomobildee bulunan 5 kişi hayatını kaybetti.
Kaza, Sorgun'un Dişli Köyü yakınlarında E-88 karayolunda sabah 09.30 sıralarında meydana geldi.

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTILAR

Sivas istikametinden Yozgat yönününe giden Ramazan Çütcü yönetimindeki 33 ALL 08 plakalı kamyon, karşı istikametten gelen sürücüsü henüz tespit edilemeyen 35 NV 674 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

5 KİŞİ OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Kaza sonrası otomobil hurda yığınına dönerken, içinde bulunan ve aynı aileden olduğu tahmin edilen biri çocuk 5 kişi olay yerinde feci şekilde can verdi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sorgun Yozgat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı?
500

Yorumlar (43)

ANTEPLİ:

ALLAH YAKINLARINA SABIR VERSİN ÇOK ZOR BİR DURUM VEFAT EDENLERE ALLAH RAHMET EYLESİN.

35
1
yanıtYanıtla
KÖYLÜ:

YASAMAKTAN BIKMIS ÖLÜME SECMISLER

0
27
yanıtYanıtla
Angaralıiltergumuser@gmail.com:

Köylü nick alan haysiyetsiz kişi senin çevrendekiler sana insan diyebiliyormu acaba

yanıt0
yanıt0
mlutfum.lutfu.yavuz@hotmail.com:

birde yazabilse :) (ölümE secmisler)

yanıt0
yanıt0
RCN:

kamyoncuları biliyoruz kimse savunmasın. hele 2 kamyon arka arkaya gidiyorsa onları sollamak için 2 kere düşünmek lazım kamyoncu sinyal verdiyse bütün yollar onundur bütün yollar ovalar dağlar onundur. sinyal vermiş adam arkadan gelen var mı yok mu omrunda değil sinyalimi verdim yol benim! eğitim şart!

27
0
yanıtYanıtla
seratmu-ratmu@hotmail.com:

takip mesafesini unutma

yanıt0
yanıt0
RCNrcn@rcn.com:

ne takibi arkadaşım ne alakası var?

yanıt0
yanıt0
HALIL:

ALLAH RAHMET EYLESIN COK KOTU OLMUS BEN ULUSLAR ARASI TIR SOFORUYUM MALASEF ULKEMIZDE TRAFIK KULTURU YOK YOLLAR HALA AVRUPANIN COK GERISINDE ARACA BAKARMISINIZ TOFAS KARTAL KOLA TENEKESI GIBI TOFASLARIN DIREK TRAFIKTEN MEN EDILMESI LAZIM

24
2
yanıtYanıtla
YORUMSUZ:

ÖMRÜ TAMAMLANMIŞ HURDA ARAÇLARIN TRAFİKTEN ÇEKİLMESİ GEREKMEKTE

20
2
yanıtYanıtla
samsunluratmu-ratmu@hotmail.com:

tofaşın hiç ömrü olmadıki trafiğe çıkalı can alıyor

yanıt0
yanıt0
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title