Haberler

Seyir Halindeki Araç Alev Aldı

Güncelleme:

Yozgat'ta beyaz eşya servis aracında bulunan buz dolaplarının bir anda alev alması sonucu çıkan yangın paniğe neden oldu.

Yozgat'ta beyaz eşya servis aracında bulunan buz dolaplarının bir anda alev alması sonucu çıkan yangın paniğe neden oldu - Yangını yoldan geçen bir vatandaş cep telefonu ile görüntüledi.

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde beyaz eşya servis aracında bulunan buz dolaplarının bir anda alev alması sonucu çıkan yangında kamyonet kullanılamaz hale geldi.

Beyaz eşya teknik servisine ait kamyonetin kasasında bulunan buz dolaplarında Sorgun ilçesi Şeker Fabrikası Kavşağı, Sarıkaya Karayolu 10'uncu kilometrede henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı.

Bir anda yükselen alevleri fark eden şoför ve arkadaşı kamyonet kasasındaki buz dolaplarını devirerek alevleri otomobilden uzaklaştırmaya çalıştı. Kısa sürede otomobili etkisi altına alan alevler korkulu anlar yaşanmasına neden oldu.

Olay yerine çağrılan Sorgun İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yangını kısa sürede kotrol alarak, söndürdü.

Yangını yoldan geçen bir vatandaş cep telefonu ile görüntüledi.

Kaynak: AA / Güncel

Sorgun Yozgat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title