Haberler

Youtube 'A Çevrimdışı Video İzleme Özelliği Geldi!

Youtube harika bir yeniliği devreye soktu işte detaylar.

Youtube harika bir yeniliği devreye soktu işte detaylar…

Google Youtube 'a getirdiği oldukça havalı bir yeniliği duyurdu. Artık Youtube 'dan çevrimdışı video izlemek mümkün. Şimdilik sadece Hindistan, Endonezya ve Filipinler 'de geçerli olan bu uygulamanın bu pilot ülkelerde çalışmalarının tamamlanmasının ardından Dünya geneline sunulması bekleniyor.

Android kullanıcıları için geliştirilen bu özellik aslında yenilenmiş bir  mobil uygulamanın ürünü. Bu uygulamayı kullanırken bazı videolarda çevrimdışı izlenebildiğine dair bir simge göreceksiniz ve bu videoları bir kez görüntüledikten sonra 48 saat boyunca internetiniz olmasa da izleyebileceksiniz. Yapılan açıklamada bu özel videoların en popüler Youtube videolarından seçileceğini de belirtti.

Oldukça harika bir özellik olan çevrimdışı video izleyebilme özelliği birçok kullanıcının internet paketi sorununa çözüm olabilir. Yoğun Asya pazarında denenecek olan bu özelliğin en kısa zamanda tüm dünya da kullanılabilir olmasını diliyoruz.

The post Youtube 'a Çevrimdışı Video İzleme Özelliği Geldi! appeared first on Silikon Vadisi TV.

Kaynak: Siberguvenlikhaberleri / Teknoloji

Filipinler Google Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title