Haberler

Young Boys'tan Dzemaili'ye 10 Yıllık Teklif

Güncelleme:

İsviçre Ligi ekiplerinden Young Boys, Galatasaraylı Blerim Dzemaili'ye yıllık 2 milyon Euro'dan 10 yıllık sözleşme teklif etti.

Galatasaray'a geçen sezonun başında gelen ancak bir türlü bekleneni veremeyen, yaz transfer döneminde de gönderilmesi beklenen isimlerden olan Blerim Dzemaili için şaşırtıcı bir iddia ortaya atıldı.

2 MİLYON EURO'DAN 10 YILLIK SÖZLEŞME

İsviçre basını Young Boys'un Dzemaili'ye spor dünyasında ender görülen bir teklif yaptığını iddia etti. Sarı-siyahlı ekip İsviçreli oyuncuya toplamda 10 yıllık bir sözleşme teklifinde bulundu. Bu 10 yılın ilk 5 yılının sadece futbolcu olarak, geri kalan 5 yılının ise oyuncu-menajer şeklinde olduğu belirtildi. Young Boys'un Dzemaili'ye yıllık önerdiği ücretin de 2 milyon euro olduğu belirtildi. Haberde, Young Boys'un Galatasaray'a teklif edeceği bonservis bedeli hakkında detay yer almadı.

8 YIL SONRA İSVİÇRE'YE DÖNEBİLİR

Galatasaray'da tutunamayan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu ile daha önce Sion'un da ilgilendiği ortaya çıkmıştı. Daha önce İsviçre'de Zurich'te forma giyen Dzemaili, Young Boys'un teklifini kabul etmesi durumunda 8 yıl aranın ardından İsviçre'ye dönmüş olacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Young Boys İsviçre Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (10)

hakiki:

Yalana bah hele dogan grubu yapmistir belki haberi

3
1
yanıtYanıtla
Musty:

5yil oyuncu 5yil menajer yazıyı 10 yıl top mu oynanir

3
0
yanıtYanıtla
asabii:

Amaçları 39 yasina kada4 oynatmakmi yoksa sovmu yapmaya calisiyorlar

2
1
yanıtYanıtla
sır:

mesiyi alsınlar

1
1
yanıtYanıtla
ahmet yasin aldın:

messiyi alsınlar

1
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bu 10 yılın ilk 5 yılının sadece futbolcu olarak, geri kalan 5 yılının ise oyuncu-menajer şeklinde olduğu belirtildi

1
1
yanıtYanıtla
Mardinli:

Oha LAN

1
1
yanıtYanıtla
AlamanMobil-IOS:

Yalan

0
1
yanıtYanıtla
turko:

Bir kilo baklava teklif ediyorum

1
0
yanıtYanıtla
akınt:

varsa yıcek tabı bıdahamı gelıcek dunyaya

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title