Haberler

Yörük Göçünde Görünmez Kaza

Antalya’nın Kumluca ilçesinde bu yıl 15. düzenlenen Tarım ve Seracılık Festivali çerçevesinde yapılan Yörük göçü etkinliklerinde bir görevli, dengesini kaybederek düşmesi sonucu ayağını kırdı.

Antalya'nın Kumluca ilçesinde bu yıl 15. düzenlenen Tarım ve Seracılık Festivali çerçevesinde yapılan Yörük göçü etkinliklerinde bir görevli, dengesini kaybederek düşmesi sonucu ayağını kırdı.

Kumluca Belediyesi tarafından düzenlenen 15. Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında gerçekleştirilen Yörük Göçü etkinliklerinde dengesini kaybederek düşmesi sonucu ayağı kırılan Adem Karakaya (37) hastaneye kaldırıldı. Yörük Göçü Kortejinde yürüyen Fethiye ekibinde görevli Adem Karakaya, yol kenarında gördüğü arkadaşıyla selamlaşmak için ekipten ayrıldı. Cadde ile kaldırım bitişiğinde arkadaşıyla tokalaşırken bir anda dengesini kaybetti. Aniden yere yığılan Adem Karakaya için 112 Acil Servis ekibi çağrıldı. Kumluca Devlet Hastanesine kaldırılan Adem Karakaya, burada tedavi altına alındı. Ayağının kırıldığı tespit edilen ve alçıya alınan Adem Karakaya, memleketi Fethiye'ye gönderildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kumluca Belediyesi Karakaya Fethiye Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title