Haberler

Yörük Çocukları İlk Kez Kulaç Attı, Raket Tuttu

MERSİN Büyükşehir Belediyesi, 'Sarıkeçili Çocuklar Projesi' ile konargöçer olarak hayatlarını sürdüren çocukların hayallerini gerçekleştirerek, hem sosyalleştiriyor hem de kentin tarihi ve doğa güzelliklerini tanıtıyor.

MERSİN Büyükşehir Belediyesi, 'Sarıkeçili Çocuklar Projesi' ile konargöçer olarak hayatlarını sürdüren çocukların hayallerini gerçekleştirerek, hem sosyalleştiriyor hem de kentin tarihi ve doğa güzelliklerini tanıtıyor.

Büyükşehir Belediyesi konargöçer olarak hayatlarını sürdüren çocukların hayallerini 'Sarıkeçili Çocuklar Projesi' ile gerçekleştirmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, Kent Konseyi ve Mersin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen proje kapsamında eğitimlerinde başarılı olan 30 öğrenci Mersin kent merkezine getirildi. Öğrenciler proje kapsamında davranış kuralları ve madde bağımlılığı gibi konularında eğitim alırken, Mersin Deniz Müzesi ve Tarsus Hayvanat Bahçesi gibi tarihi ve turistik alanları gezdiler.

Aydıncık, Erdemli ve Mezitli'nin dağlık kesimlerinde yaşamlarını devam ettiren Sarıkeçilili çocuklar proje kapsamında ilk defa tenis ve yüzme gibi alanlarda eğitim aldı. Tenis eğitimine katılan Aydıncık Ortaokulu öğrencisi Oğuzhan Altuner ilk defa tenis eğitimi aldığını ve çok mutlu olduğunu söyledi. Esenpınar Ortaokulu öğrencisi Ayşenur Metik ise derslerinde başarılı olduğu için projeye dahil edildiğini belirterek "Bu programa katıldığım için çok mutluyum. Önümüzdeki yıl bu projede yer almak için derslerime daha fazla çalışacağım ve bu projede tekrar yer alacağım" diye konuştu. Proje kapsamında başarılı 30 öğrenci 'Obezite ve Ergenlik Eğitimi, Eğitim Zaman Planlaması' gibi birçok eğitim programına katılacak. - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Aydıncık Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title