Haberler

Yörsiad'ın Denizli Çıkarması

Güncelleme:

Antalya'ya da yaptığı çalışmalar ve etkinlikler ile adından söz ettiren, aktif çalışmaları ile dikkat çeken YÖRSİAD Denizli'ye çıkarma yaptı.

Denizli'de Denizli Valiliği, Ticaret Borası, Ticaret Odası, AYSİAD (Avrasya Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği) ile DEGİAD (Denizli Genç İşadamları Derneği)'a ziyaretlerde bulunan YÖRSİAD heyetinde YÖRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Semih Beken, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M.Aykut Ege, Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Osman Güngör ile Yönetim kurulu üyeleri Cüneyt Büyükçam, Fatih Çelik,K.Okan Özkırmızı ve Reşat Güney yer aldı.

İlk ziyaret Vali Yardımcısı Engin'e

Vali yardımcısı Tuncay Engin'i makamında ziyaret eden YÖRSİAD heyeti adına konuşan Başkan Semih Beken, Dernek faaliyetleri ve bu yıl sonunda gerçekleştirmeyi planladıkları Uluslararası Akdeniz ekonomi zirvesi hakkında bilgiler verdi. Denizli Vali Yardımcısı Tuncay Engin ziyarette yaptığı açıklamasında "Antalya-Denizli arasındaki ekonomik işbirliğine yönelik çabaları dolayısıyla YÖRSİAD'a teşekkür ediyorum. YÖRSİAD'ın faaliyetlerini yakından takip ediyorum. Genç ve çalışkan bir dernek . Denizli ve Antalya arasında kurulan bu köprünün her iki il için de önemli olduğunu düşünüyor, olumlu çabasından ötürü YÖRSİAD'ı kutluyorum" dedi.

YÖRSİAD'ın modern çizgisinden ve genç enerjisinden hem Antalya hem de Denizli faydalanabilir!

Denizli Ticaret Borsası Meclis Başkanı İbrahim Yayan'ı da makamında ziyaret eden YÖRSİAD heyeti burada da büyük bir ilgi ile karşılandı. Denizli Ticaret Borsası Meclis Başkanı İbrahim Yayan, YÖRSİAD'ın Yörük kökenli iş adamları tarafından hem kültürel hem de ekonomik fayda sağlanması açısından kurulmuş olduğunu gördüklerini ve bundan da duyduğu memnuniyeti belirtti. Yayan, "YÖRSİAD'ın modern çizgisinden ve genç enerjisinden hem Antalya'nın hem de Denizli'nin faydalanabileceğini, gereken her türlü iş birliğinde Denizli Ticaret Borsası olarak destek olacağımızı belirtmek isterim" belirtti.

İşbirliğine varız!

Denizli Ticaret Odası'nı ziyaret eden YÖRSİAD heyeti burada çalışmalarını Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Habib Yıldız'a aktardı. Denizli Ticaret Odası Meclis Başkanı Habib Yıldız, Denizli Ticaret Odasının faaliyetleri, üyeleri, iş kolları ve Denizli ilinin iş potansiyelleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Yörüklüğün tarihsel ve ulusal öneminden bahseden Yıldız, Denizli Ticaret Odası olarak YÖRSİAD ile iş birliği kurmaktan duyacakları memnuniyetlerini ifade etti.

AYSİAD olarak YÖRSİAD'ı yakından takip ediyoruz

Denizli'de gerçekleşen YÖRSİAD ziyaretleri, AYSİAD (Avrasya Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği) AYSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin ERİKLER'in ziyareti ile devam etti. Ziyarette konuşan Hüseyin Erikler, YÖRSİAD'ı çok iyi tanıdıklarını ve yakından takip ettiklerini ifade ederek AYSİAD'ın ve YÖRSİAD'ın ortak değerlerinin çokluğuna dikkat çekti. AYSAİD hakkında bilgiler veren Erikler, Yörük kökenli iş adamlarının kendi derneklerinde de çokluğuna dikkat çekerek, en kısa sürede iade-i ziyaret yapacaklarını söyledi.

Denizli Genç İş Adamlarına ziyaret

DEGİAD (Denizli Genç İşadamları Derneği' ni de ziyaret eden YÖRSİAD heyeti ve Başkan Semih Beken, burada DEGİAD Başkan Yardımcısı Orçun Alptekin ve DEGİAD Başkan Yardımcısı Ahmet Özer Başoğlan, ve Yönetim Kurulu Üyesi Levent Altuntaş tarafından karşılandı. DEGİAD yöneticileri ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getirirlerken, Denizli'nin, turizm, tekstil ve diğer sektörlerdeki potansiyeline ve Antalya'nın da önemli bir iş partneri olduğuna dikkat çektiler. YÖRSİAD Başkanı Semih Beken, DEGİAD üyelerine YÖRSİAD hakkında bilgiler vererek, Akdeniz ekonomi zirvesinde desteklerini beklediğini belirtti. DEGİAD üyeleri de her iki dernek arasında paylaşımlarda bulunarak iş birliklerinin arttırılması konusunda fikir birliğine vardılar.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Akdeniz Avrasya Antalya Denizli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title