Haberler

Yönetmen ile Oyuncu Aşkı!

'Sıcak' Filminin Yönetmeni Abdullah Oğuz ile Başrol Oyuncusu Ebru Akel'in Aşkı Akıllara Yeşilçam'daki Yönetmen veya Yapımcılarla Oyuncular Arasındaki Aşkları Getirdi. Kumsal Dergisi Geçmişten Günümüze En Ünlü 'Yeşilçam Aşklarını' Masaya Yatırdı..

'SICAK' FİLMİNİN YÖNETMENİ ABDULLAH OĞUZ İLE BAŞROL OYUNCUSU EBRU AKEL'İN AŞKI AKILLARA YEŞİLÇAM'DAKİ YÖNETMEN VEYA YAPIMCILARLA OYUNCULAR ARASINDAKİ AŞKLARI GETİRDİ. KUMSAL DERGİSİ GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE EN ÜNLÜ 'YEŞİLÇAM AŞKLARINI' MASAYA YATIRDI..

Hollywood ve Yeşilçam'ın belki de tek ortak noktası olan 'Yapımcı, yönetmen ile oyuncu aşkları' Abdullah Oğuz ile Ebru Akel'in aşkıyla yeniden gündeme geldi. Bir yapımda yer alıp, daha sonra aşka yelken açan yapımcı, yönetmenoyuncu çiftlerinin en ünlüleri, 1960 yılında 'Ölüm Peşimizde' filminin setinde karşılaşan yönetmen Memduh Ün ve Fatma Girik oldu. Hâlâ birlikte olan çiftin yanı sıra yapımcı Türker İnanoğlu da oyuncu Filiz Akın ile evlenmişti. İnanoğlu, Akın ile evliliğini noktaladıktan sonra yine birçok projesinde yer alan Türk Sineması'nın güzel oyuncularından Gülşen Bubikoğlu ile evlendi.

Geçmişten günümüze yaklaştıkça form değiştiren yapımcı-oyuncu aşkları; artık daha çok dizi setlerinde alevlenen ve dizi ile aynı dönemde biten ilişkilerle anılıyor. İşleri dışında aşklarıyla gündeme oturan, yaptıklarının yanında haklarında çıkan spekülasyonlarla anılan ve fotoğrafları manşetlerden düşmeyen bu 'aşık'lar, beraberliklerini uzun soluklu yaşayamamaları ile dikkat çekiyor.

Kısa süren aşklar

'Büyük aşk'larını kısa zamanda tüketenlere en yakın örnek, 'Kurtlar Vadisi' dizisi yapımcısı Raci Şaşmaz ile dizinin güzel oyuncusu Begüm Kütük'ün birlikteliği oldu. Yine dizi çekimlerinde aralarında aşk doğan bir başka çift ise Fatih Aksoy- Aysun Kayacı olmuştu. Ancak onların aşkı da uzun ömürlü olamadı. Aksoy'un yapımında başrol oynayan Kayacı'nın dizisi ile aşkı aynı dönemde bitti.

2006 yılının en büyük spekülasyonlarından biri kuşkusuz 'Aliye' dizisinin evli yönetmeni Kudret Sabancı ve dizinin başrol oyuncusu Sanem Çelik'in aşkıydı... Gece yarısı, Hayrola adlı çay bahçesinde Sabancı cipinin içinde Sanem Çelik ile sarmaş dolaş objektiflere yakalandıktan sonra eşi Esra Akkaya, ünlü yönetmenden boşanmış, Sanem Çelik de Amerika'ya yerleşmişti. (Dizi ile birlikte bu aşkın da bittiğini hatırlatalım...) 'Aliye'nin ardından 'Binbir Gece' dizisinin yönetmenliğine başlayan Kudret Sabancı bu kez de yine dizinin başrol oyuncusu Bergüzar Korel ile başbaşa yemek yerken görüntülenmiş ve aşk iddialarını, 'İş konuşuyorduk' sözleriyle yalanlamıştı.

Yönettiği filmlerde yer alan kadın oyuncularla ilişki yaşamayı gelenek haline getiren bir isim olan yönetmen Mustafa Altıoklar'ın aşk defteri de hayli kabarık... 2000 yılında 'Asansör' adlı filmin yönetmenliğini yaparken, oyuncusu Arzu Yanardağ ile birlikte olan Altıoklar, 2005 yılında 'O Şimdi Asker' filminin setinde de Pelin Batu ile tanışmış ve kısa süreli aşk yaşamıştı. Altıoklar, geçen sene 'Acı Hayat' dizisiyle adını duyuran Selin Demiratar ile beraber olmuştu. Ünlü yönetmen şimdilerde oyuncu Nehir Erdoğan ile nişanlı.

Sette başlayan bir diğer ilişki de; Meltem Cumbul-Yavuz Turgul tarafından yaşandı. Aralarında 24 yaş bulunan Cumbul ile Turgul aşkının; yakında ekrana gelmesi beklenen 'Aşk Yakar' adlı dizinin setinde başladığı iddia ediliyor. Cumbul 2004 yılında Şener Şen ile başrolünü paylaştığı, yine Yavuz Turgul'un yönettiği 'Gönül Yarası' adlı filmdeki başarılı performansıyla Turgul'dan övgü almıştı.

Yapımcı veya yönetmen ile oyuncu aşkına en son örnek Abdullah Oğuz ile Ebru Akel oldu. İlk olarak Bodrum'da tatil yaparken objektiflere yakalanan çift, aşklarını hiç saklamadı. Oğuz'un yönetmenliğini üstlendiği ve Bozcaada'da çekimleri süren 'Sıcak' filminde başrol oynayan Ebru Akel ile Abdullah Oğuz, yakın çevrelerine çok mutlu olduklarını söylüyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title