Haberler

Yollarda Tatil Dönüşü Yoğunluğu

Kurban bayramını İstanbul dışında geçirenlerin, dönüşü devam ediyor.

Kurban bayramını İstanbul dışında geçirenlerin, dönüşü devam ediyor. Araçlarla, uzak noktalardan hareket edenler öğle saatlerinden itibaren Kocaeli'ne ulaşmaya başlayınca, yollarda yoğunluk hissedilir derecede artmaya başladı.

Bayram tatilini Ege ve Akdeniz'deki tatil bölgeleri ile Anadolu'nun çeşitli kentlerindeki yakınlarının yanında geçenlerin bir bölümü, yoğun trafikten etkilenmemek için dünden itibaren dönüşe başladı. Dün akşam saatlerinde TEM ve D-100 Karayolu'nun Kocaeli geçişinde gece yarısına kadar yoğunluk görüldü. Trafik saat 01.00'den sonra biraz  rahatladı.

Tatilin son günü olan bugün saat 12.00'ye kadar rahat görünen yollarda yeniden yoğunluk görüldü. Bayram tatili dönüşlerinde uzak noktalardan yola çıkan sürücüler Kocaeli'ne öğle saatlerinde ulaşması ile birlikte saat 12.00'den sonra bazı noktalarda trafik ağır ilerlemeye başladı. Bu noktalardan biri olan TEM'in Belirdere Rampası'nda birkaç hasarlı kaza olunca trafik kısa süreliğinde durdu. Anadolu'nun dört bir yanından gelen araçların ulaşmasıyla oluşan bu yoğunluğun gece yarısına kadar sürmesi bekleniyor.

Kocaeli Bölge Trafik yetkilileri, sürücülerin özellikle Bekirdere Rampası, Körfez İlçcesi'nde Hereke geçişindeki Mağaraburnu Mevkii ve Dilovası Rampası'nda sıkışmalar görüldüğünü belirtirken, sürücülerin bu bölgelerde sabırlı davranmalarını, özellikle emniyet şeridini boş tutmalarını istedi. - İzmitkocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Akdeniz Ege Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title