Haberler

Talihsiz Genç, Yolda Yürürken Tartıştığı Kişi Tarafından Kalbinden Bıçaklandı

Güncelleme:

Bursa Gemlik'te sahile gezmek için evinden çıkan Düzgün Akyıldız, yolda tartıştığı 27 yaşındaki E.Y. tarafından kalbinden bıçaklanarak öldürüldü.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde sahile gezmek için çıkan 30 yaşındaki Düzgün Akyıldız, yolda tartıştığı 27 yaşındaki E.Y. tarafından kalbinden bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan Akyıldız yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

YÜRÜYÜŞE ÇIKMIŞTI KALBİNDEN BIÇAKLANDI

Akıllara durgunluk veren olay, saat 19.30 sıralarında Gemlik ilçesi Balıkpazarı Mahallesi'nde meydana geldi. Bir fabrikada işçi olarak çalışan 30 yaşındaki Düzgün Akyıldız sahilde yürüyüş yapmak için evinden çıktı. İddiaya göre yolda yürürken karşılaştığı 27 yaşındaki E.Y. ile tartışan Düzgün Akyıldız kalbinden bıçaklandı.

Yere yığılan Akyıldız çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Muammer Ağım Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Akyıldız, burada doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Düzgün Akyıldız'dan geriye karısıyla çektirdiği bu fotoğraf kaldı.

ZANLI BIÇAĞI ATIP KAÇTI

E.Y., cinayette kullanılan bıçağı olay yerinde atıp kaçtı. Polis tarafından suç aleti bıçağa incelenmek üzere el konuldu. Cumhuriyet Savcısı tarafından yapılan incelemenin ardından Düzgün Akyıldız'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Düzgün Akyıldız'ın yakınları hastane önünde sinir krizleri geçirirken, kaçan zanlının yakalanması için araştırma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gemlik Yerel Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (32)

Karadenizli:

Artık hasta bir toplum olduk maalesef. Devlet kendi kendine mahvetti memleketi.

27
8
yanıtYanıtla
Zaza:

İDAM CEZASINI KALDIRANLARIDAN ALLAH SORSUN

19
4
yanıtYanıtla
haha:

neler oluyor benim güzel ülkemin insanlarına bu kadar ucuzmu bi insan hayatı sinekmi öldürüyorsun nasıl bi ruh hali var yazık

18
1
yanıtYanıtla
AhirMobil-ANDROID:

Her aksam TV de insan sevgisi hoşgörü komşuluk vs. iliskilerinde uslup programlari ZORUNLU yayinlansin....Bu da benden çözüm.

18
0
yanıtYanıtla
48 fethiye:

Allah rahmet eylesin inşallah

17
1
yanıtYanıtla
01:

Baba ne bu yaa, niye yan baktin tak bicak, niye beni solladin tak sopa, niye yanimdan gectin tak tabanca. . . insanlar kendi hayatina deger vermiyor ki , katil olunca esine cocuguna verecegi zarari umursamiyor ki baska hayatlari degerli gorsun. . . eskiden gece oldumu sokaga cikmaya korkardi insanlar, hanimini cocugunu salmazdi, simdi erkegi kadini kalmadi, gunduzler de tehlike. Ne hallere dustuk.

16
2
yanıtYanıtla
dersim:

Öldurulen kardesimiz Tunnel Pülümurlu kürdtur

11
6
yanıtYanıtla
levent:

kürt veya türk olması önemli değil dersimli önemli olan insan olması burada ırk ayrımı yapmıyoruz. ama sen ve senin gibi cahiller olayı sapıtmak için her yola başvurursunuz. bunu biliyoruz. ölen kardeşimize allahtan rahmet diliyoruz. sen neden rahmet dilemiyorsun. inançsızmızın. onuda yazsana.

yanıt5
yanıt0
DEMOKRASI:

Matkap, levent ve seda! Kürt veya türk olmasi onemli degil ama asagidaki yazilari okuyun caniler demis eger turkse allah rahmet eylesin gibisinden seyler

yanıt0
yanıt0
KasimMobil-IOS:

Ne kadar bozuk bir ulke ve millet olduk kardesim ya. Eskiden hic boyle seyler yoktu

15
1
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title